Kona Stinky Deluxe
-
- Kontakt:
Wogole to powiedz nam jak ty wygladasz, jak dlugo juz jezdzisz i jak sobie radzisz z tym rowerem, bo sa ludzie w tym wieku dla ktorych taka kona to juz zdecydowanie za duzo
A jesli juz koniecznie chcesz wydac te 8k i miec duzy rower, to naprawde karpiel nie ma konkurencji w tej cenie
A jesli juz koniecznie chcesz wydac te 8k i miec duzy rower, to naprawde karpiel nie ma konkurencji w tej cenie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
haha, dokładnie o to mi chodziło...vaxupoto pisze:Sulring jak ty czasem pieprzysz to aż mi słabo :/ za przeproszeniem gó*** wiesz, i piszesz takie bzdury co chwile jak dziecko. wez sie zastanówSulring pisze:yasiuuu popieram, a jak chcesz miec nowa blyszcaca chujowa zabaweczke to biez kone. ;]
Widze że nie mnie jednego Sulring irytuje często
-
- Kontakt:
Tak czytajac pomyslalem sobie, aha fajnie 13 lat i 8 tys do wpakowania...Ale z drugiej strony jak im wczesniej zaczyna to tym lepiej. Wiadomo tenis to nie jest zeby trenowac od 5 roku zycia co za 20 lat da łał efekty ale to tez wazne. Jeden bedzie jezdzic po bulki z drugiego moze wyrosnie zawodnik...
toto05 pytasz o rade, a pozniej mowisz co to ten rower nie ma. rownie dobrze topic moglby nie powstac ehhh....
toto05 pytasz o rade, a pozniej mowisz co to ten rower nie ma. rownie dobrze topic moglby nie powstac ehhh....
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
MaxDamageDA czy ty zawsze musisz karpiela i i karpiela ciagle wrzucac wszedzie????to ze jerasz sie nim tak nieznaczy ze jest najlepszy,zwlaszcza 2,3 letni....a zdanie ''Gorz - karpiel to nie kona - on sie nie spierdoli, poza tym jak ktos cos umnie kupuje to ma serwis free'',to wogule jest stwierdzenie na bardzo wysokim poziomie!!!zwlaszcza jak obwinia sie marke roweru o to ze mu sie zdupcyla przezutka albo manetka albo hamulec!!!
piter krk a to ze kolesiowi pekl stinkacz pod glowka po obozie w wierchomli to nic ? to ze seria stinkaczy 2005 rok ma wade i krzywe gna sie w hooy ?? a glowki w stinky stinky dee-lux itd sa takie same ... bardzo duzo jest rojebanych kon, sztywniaki leca jak glupie ..... a na dodatek ramka niema super geo jezdze na bh z 04 i moim zdanie w porownaniu z stinky 05 jest w HOJ lepsza !! i niespotkalem sie jeszcze z peknietym bh expertem... POZDRO600
http://tiny.pl/rqbn
piter krkrozumiem Twoje wnerwienie, różnie mozna odczytać wypowiedź max'a... ale pokaż mi złamanego karpiela (pekniete moze sie zdarzaly, ale po spawaniu są dalej idealne) - a poszukaj sobie tematów o Konach - ile sie zjebalo (same ramy) i ile wymienili na nowe (moze 2 sztuki w SkiTeamie):]
www.feel-free.pl
kupowanie nowego roweru jest bez sensu, bo do tej forsy ZAWSZE jakas częśc jest chujow i i tak bedziesz ją musiał znaleźc, amory seryjne są gorsze, ramka ma pewnie wpierdolone ******* piasty i szprychy, s type to tez nie sa najlpesze obrecze, przerzutka sie bedzie jebac, z przodu trzeba zalozyc napinacz wiec to i tak bedzie chłoneło kase:D a ja bym na 10000% wzial za ta forse big hita , sprawdzona bardzo dobra siwetnie jezdzaca rama, nie lubie kon:/
yasiuuu ja Ci powiem ze 3 karpiele zalatwil jeden koles z krakowa ;).i Ty go nawet kojarzysz.ma ksywe Niszczyciel (bynajmniej nie jest zwiazany z ta firma)
tym niemniej nie mial bym dylematu miedzy kona a karpielem bo zalatwienie tej ramy to naprawde duzy problem.
tym niemniej nie mial bym dylematu miedzy kona a karpielem bo zalatwienie tej ramy to naprawde duzy problem.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu