Allegro > jak wysłac?
-
- Kontakt:
kurwa ja pierdole czy ludzie nie macie co robic tylko wypisywac TAKIE NIC NIE ZNACZACE IDIOTYZMY na forach internetowych?
bezsensowne klotnie, objezdzanie sie, strata nerwow... Boze ratuj, ja tego nie ogarniam :(
a co do evera to kurwa dziecko z problemami jak nic, ja nie wiem, masz kompleksy bo Cie nikt nie lubi? i myslisz ze skoro 'Ciebie nie lubia i robia Ci na zlosc, np zabioerajac zabawki' to Ty sie wyzyjesz w internecie na 'innych ktorzy nie moga Ci nic zrobic'
no ja jebie, co za biedne niekochane dziecko...
Zaczynam byc za tym zeby internet byl tylko dostepny po specjalnych badaniach u psychologa :/ tak samo jak wpuszczanie do internet cafe, bo inaczej to katastrofalne skutki wywiera na psychice dziecka :/
bezsensowne klotnie, objezdzanie sie, strata nerwow... Boze ratuj, ja tego nie ogarniam :(
a co do evera to kurwa dziecko z problemami jak nic, ja nie wiem, masz kompleksy bo Cie nikt nie lubi? i myslisz ze skoro 'Ciebie nie lubia i robia Ci na zlosc, np zabioerajac zabawki' to Ty sie wyzyjesz w internecie na 'innych ktorzy nie moga Ci nic zrobic'
Zaczynam byc za tym zeby internet byl tylko dostepny po specjalnych badaniach u psychologa :/ tak samo jak wpuszczanie do internet cafe, bo inaczej to katastrofalne skutki wywiera na psychice dziecka :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy nie tylko na forach, przykladem jest mirc na ktorym na powitanie zostajesz zmieszany z blotem - za nic.Cszyvy pisze:***** ja pierdole czy ludzie nie macie co robic tylko wypisywac TAKIE NIC NIE ZNACZACE IDIOTYZMY na forach internetowych?
a co do evera to ***** dziecko z problemami jak nic, ja nie wiem, masz kompleksy bo Cie nikt nie lubi? i myslisz ze skoro 'Ciebie nie lubia i robia Ci na zlosc, np zabioerajac zabawki' to Ty sie wyzyjesz w internecie na 'innych ktorzy nie moga Ci nic zrobic'