toto05 pisze:wybieram jednak Kone jezdze teraz na Konie i mi sie super na niej jezdzi i nie mam zamiaru sie przesiadac na inna marke roweru jakos :D a pozatym jeszcze sie bede zastanawial bo dopiero w sobote bede zamawial rower :D
Rozumiem że temat ten założony był raczej w celu pochwalenia się nowym sprzętem niż prośbą o porade...?
konex daj spokój, jakbym sam założył taki temat i ktoś by zaczął się w nim tak gryźć to nawet nie chciałoby mi się tego czytać.
Co do tematu, sam jeźdże od pół roku na konie stinky i jest na prawdę super, trudno mi ją porównać z innymi rowerami bo raczej mało na innych fullach jeździłem(no czekam aż mnie ktoś zjedzie) ale myśle że kona jest godna polecenia. Poza tym radzę Ci nie kupuj kony w ski teamie, z serwisem i obsługą w ski teamie w poznaniu nie mam najlepszych doświadczeń
konex niem oge Cie wkurzac tak bardzo jak y innych majac polowe postow mniej niz ty i piszac cos raz na miesiac. I nie muiscie sie fatygowac na odpowiedz do mnei w tym topicu. A tym bardziej gdzie indziej. Pzdr
ja tez nie rozumiem sulringa hehe wedlog mnie konex ma racje ale losse
a teraz co do tematu ja bym nie pakowal sie w stinky nowa a co dopiero w wersje delux bo nie slyszalem o tym wielu pochlebnych opini a karpiel + dorado od Maxa to klasa sama w sobie nawet jakby karpiel i dorado mialy po 4 czy 5 sezonow ... a z tego co wyczytalem to karpiel to sztuka z 04" wiec calkiem nowa a na sprzet z tej polki wystarczy ,,zakupic" czyscic i troszke dbac o niego to mozna o nim zapomniec,
kony sa takze wedlog mnie mocno przereklamowane...
Co do umiejętności to koleś miał kiedyś jednozawiasa z jakimś tam 150mm rock shox-em i pike-a z uturnem i tak ze 2 lata na nim jeździł.
Aha jeździ cały czas na spd bo mówi że za cienki jest na platformy.Więc jak oceniasz długo wytrzyma mu ten sprzęcior??