zobaczcie z kim musze chodzic do budy

morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

SegatiV pisze:znalazl sie wielki moralista tobie nie zdazylo sie nigdy posniac z kolesia ktory sie potkna , jest nie popularny w szkole,ma smieszna fryzure , robi durni zeczy itp
Nie, nie zdarzylo mi sie. Moze jestem dziwny, ale nie smiesza mnie takie rzeczy. Widziales ten obrazek "Innosc rodzi zlosc"? Mniej wiecej od takich pogladow wzial sie rasizm, antysemityzm i inne odchyly tego pokroju.
SegatiV pisze:SPATRY NIE PIER**L bo mnie mdli. Jesli zobacze kolesia w berecie albo w pasie WP a z WP ma tyle wszpulnego co z baletem to sie smieje proste zasady dla prostych ludzi...Matka teresa sie znalazla Pewnie street'em jestes bo tylko oni takie gejowskie gatki potrawia gadac wiec jesli nsie nie podoba to do dzialu street popatrz czy jakis marcok (DJ) nie jest do wychaczenia..........
Powiem Ci jedno - masz zajebiste argumenty. Osmieszyles sie tym tematem, a teraz (pomimo ze nic nie powiedzialem na Twoj temat) obrazasz mnie (moze nie sa to mocne slowa, ale nie zycze sobie zeby umyslowo niedojrzaly czlowiek, do tego nieznajomy pisal tak do mnie). A co do streetu... Kolejny stereotyp, uprzedzenie, jesli w streecie jezdzi sie na fullu z dwupolka i codziennie jezdzi sie na zjazdy - tak, jezdze w streecie.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

koles jest spoko, ma świra na punkcie tramwajow i to jest ok. sam tramwajow nie znosze ale coz, zapewne on nie znosi rowerow.

to prawda ze gdyby max go zjechal to by nastepni za nim szli, nieda sie ukryc. ale dobrze ze chociaz ludzie potrafią nasladowac rowniez mądre podejscie. Osobiscie daje glowe ze nawet jakby wszyscy go zjezdzali sam powiedzialbym ze koles jest ok.

pozdro dla niego
Wariot
Kontakt:

Post autor: Wariot »

jak dla mnie koles jest spoko i podziwiam go
i nie pisze tego bo ide z tlumem tylko tak mysle

ja np. lubie dziwnie wygladac mam dl wosy chodze z lancuchem na plecaku i czasami chodze w helmie motocyklowym (takim smiesznym starym) lubie szokowac ludzi i cos w tym zlego poprostu to mi to sprawia przyjemnosc i mam swiadomoscze nie jestem zwyklym szaraczkiem

Segativ najpierw sie poznaje ludzi potem ocenia rozmawiales wogole z nim?
btw jak mozna prubowac zgnoic czlowieka za wszelka cene?
o i tak
morthias
Kontakt:

Ajz pisze:koles jest spoko, ma świra na punkcie tramwajow i to jest ok. sam tramwajow nie znosze ale coz, zapewne on nie znosi rowerow.

to prawda ze gdyby max go zjechal to by nastepni za nim szli, nieda sie ukryc. ale dobrze ze chociaz ludzie potrafią nasladowac rowniez mądre podejscie. Osobiscie daje glowe ze nawet jakby wszyscy go zjezdzali sam powiedzialbym ze koles jest ok.

pozdro dla niego
Jakby Max zaczal nabijac sie z tego kolesia, najprawdopodobniej moj poprzedni post bylby skierowany do niego, a nie do autora tematu. Nie pisze tego nasladujac kogos, a wyrazajac wlasna opinie.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

morthias spoko, ok :]
pozdro
qb
Kontakt:

Post autor: qb »

cherry pisze:Roody, nie każdy, kto jeździ na rowerze musi być zjebem...

Opinia taka powstaje dzięki niektórym, jak ktoś napisał "cool trendy jazzy glamour mtv", debilom reprezentującym poziom umysłowy szympansa bonobo, u których IQ jest odwrotnie proporcjonalne do skoku widelca i którym wypasiony rowerek służy jedynie do zamaskowania setki kompleksów, z którymi muszą się na codzień borykać...

Smutne to niestety, ale w wielu przypadkach prawdziwe.

A polska mentalność nakazuje mieszać z błotem każdego, który ma nieco inną wizję siebie i życia.

Dno.

cherry:
Podobają mi się twoje wypowiedzi. Przedewszystkim dlatego, że są wolne od błędów ortograficznych i nie są lakoniczne - zawierają jakąś treść.
Gdyby każdy na tym forum wypowiadał się w ten sposób, byłoby naprawde czysto i przejrzyście... Nie mówię tego w żadnym wypadku z jakąkolwiek ironią. Ja sam nie wypowiadam się zbyt często, ale dużo czytam i właśnie zauważyłem, że jako jeden z bardzo niewielu, zachowujesz zasady pisowni, posługując się przy tym całkiem dystyngowanym językiem.

Napisałem to nie dlatego, że próbuję się komuś przypodobać... po prostu namawiam do tego typu wypowiedzi... lub jeśli ktoś nie potrafi, przynajmniej do korzystania z Worda przed wklejeniem czegokolwiek na forum...

Apropo tematu:
Uważam, że delikwent "N" - twórca i redaktor bloga, jest naprawde inteligentnym człowiekiem i nawet nie znając reszty twoich kolegów, mogę powiedzieć, że żaden z was napewno nie poświęca swojego życia pasji tak jak on. Wydaje mi się, że po prostu większość ludzi z waszej szkoły zazdrości mu ORYGINALNOŚCI i "popularności?" - chyba mozna tak o nim powiedziec, bo zapewne wszyscy go znają... Mimo, iż nie ma on zapewne najlepszej opinii wśród rówieśników. To, że ubiera się w ten ubiór maszynisty?, wydaje się śmieszne, bo jest inne. Mnie natomiast wydaje się to normalne bo sam chodze do szkoły w koszulkach z rowerem i wszystko co widze kojarze z Freeridem i rowerami.
Mimo mojej wypowiedzi... wyobraź sobie, że nie jestem tolerancyjny... jestem nacjonalistą i szowinistą, co może niektórym też przeszkadzać, ale za to potrafie docenić ludzkie PASJE, bo nie ma nic gorszego jak szary, nudny koleś bez żadnych zainteresowań.

P.S. Sam zbieram znaczki, rysuję grafiki i portrety ołówkiem, zajmuje się fotografią artystyczną i przy tym jeżdzę na rowerze.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Mnie to nie kreci, jego tak... No ale do szkoly przyjsc tak ubranym to trzeba miec jaja :D :D
Artrasik
Kontakt:

Post autor: Artrasik »

ehhh to u mnie w miescie jezdzi 4 bikerow i np. moi kumple grzeja ze mnie ze se kupilem rower za 3k bo oni by se kupili simsona jakiegos albo skuterka a nie rowrer za tyle kasy. Morthias w pelni cie popieram , pewnie ten typek ma jakies kompleksy i chce udowodnic ze nie wiem jest jakims gangsta albo nie wiem ;d
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

SegatiV pisze:Pewnie street'em jestes bo tylko oni takie gejowskie gatki potrawia gadac
Chłopie i ty to do Maxa napisałeś?...
Jeśli max jest street`owcem to ja jeżdżęchyba w trial-crossie:P
A twoje argumenty , którymi próbujesz sie bronić są żałosne...
kiedyś była taka moda, żeby zakładać topici w których się z kogoś polewało ale to TY jesteś w tym momencie śmieszny i żałosny...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

hhehe przejebany koles, ja mialem w szkole kolesia który znał na pamięć cały rozkład pociągów wyjezdzajacych z Krakowa.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

yasiuuu, za książka była chyba najlepszą jaką czytałem, nijak to porównywac do Potterów czy innych grobasów, ale poporstu byłem bobas i mnie poruszyła historia tego pieska :( :P
http://dhcyc.pinkbike.com
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

poldeckto chyba bylo do morthias'a:-)
dhcycksiązki z dziecinstwa sa najfajniejsze bo na zawsze zostaja w pamieci... a potem jak juz w liceum masz jakies inne ksiązki, wg. mnie nudne (aczkolwiek wazne) typu 'chłopi' to poprostu niedomagam - moze dlatego, ze nie jestem specjalnie ukierunkowany humanistycznie:)
www.feel-free.pl
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

SegatiV
normalnie podziwiam Ciebie za upór w obrażaniu człowieka. Ciekawe czy taki sam upór byś zaprezentował chcąc zbudowac moze jakąś trase etc. pozałatwiać troche papierków urzedowych, troche pozwoleń. Jesteś taki uparty w tym, aby go ośmieszyć, to postaraj się może też o to abyś ty cos zdziałał orginalnego. Śmiać się z ludzi, którzy mają troche inne zainteresowanie niż większość wiary to troche nie fair, głupie i do pupy.

Czy zawsze każdy, kto odstaje choc troche od reszty musi być wyśmiewany, bluzgany i mieszany z błotem??
Ma chłopak pasję, nei interesuje Ciebie to to nie zwracaj na to uwagi i tyle. Chcesz być elo ziom i dorównywać swoim rówieśnikom, co sie z niego śmieją, bo gdybś stanął w jego obronie to czy aby się z Ciebie nei zaczęli śmiać??
Człowieku z przedszkola wyszedłeś albo z piaskownicy, gdzie masz nei takei zabawki to jesteś fe i do pupy??

Daruj sobie te żenujące komentarze, które obrażają tego człowieka, nie masz prawa bluzgać jego zainteresowania, jak i jego osoby na necie.

Poprostu zazdrościsz kolesiowi i tyle. Żal ci pupe ściska że ty nei masz pasji takiej jak on.

Może pokaż swój blog, stronę pośmiejemy się razem z Ciebie?? I co fajnie by było?? Nie wiem jaki masz sprzęt i mnie to nie interesuje. Ale każdy mógłby ciebie zbrechać za to że masz sprzet taki a nie inny. Wrzuć na loos.

Widać że jescze jesteś w gimnazjum i nie wiesz że "Lajf is brutal and full of zasadzkas, czasem kopas w dupas". Także licz się z tym że ktos się może z ciebie niedługo powyśmiewać...

Nie byłboy ci już z tym tak przyjemnie.

Takiego uporu jak obrażanie w/w człowieka życzę ci w życiu codziennym.

Elo pozdro
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
morthias
Kontakt:

Sadze ze SegatiV nie dojrzal jeszcze emocjonalnie na tyle, zeby stwierdzic, ze nie tylko szacunek kumpli sie liczy, ale takze pewne wartosci moralne. Na przyklad u mnie w klasie (chodze do drugiej klasy liceum) za nabijanie sie z kogos tylko dlatego ze inaczej wyglada, interesuje sie czyms odmiennym itp. taki SegatiV zostalby od razu odrzucony przez reszte klasy. Widac nie wszedzie tak jest.

EDIT: Zapomnialem dodac. Poczytalem bloga tego goscia i musze stwierdzic, ze jak na wiek jest on niezwykle zorientowany w tym, czym sie pasjonuje, pozatym fajnie sie czyta jego teksty, koles po prostu umie pisac.
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Tassadar, dobra piosenka :)

Co do tematu: osobiście tak bym się nie zachwowywał, jednak jakbym widział takiego "kogoś", to na pewno bym się nie śmiał. Co najwyżej bym się uśmiechnął. Trzeba mieć odwagę i być tym kim się jest... A to, jak widać, nie jest łatwe w dzisiejszym społeczeństwie...
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

mój kumpel ma barrrdzo przydatną pasję, zna wszystkie autobusy i tramwaje w katowicach i nie tylko, zna godziny czasem i zawsze kojarzy z kąd do kąd jadą,bardzo przydatne, dzwonie czasem do niego i jest jak informacja turystyczna:D , interesuje się starymi ikarusami, mannami i mercedesami sprowadzanymi z niemiec:D ,
a tak pozatym nosi szerokie spodnie, blkuze z kapturem i wszyscy go uwielbiamuy
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

SegatiV ej no gdzie jestes? co nie ma sie ktos smiac z kolegi?

kiedys nie moglem pojac jak zobaczylem w sanatorium ludzi -jeden na wozku, drugi uposledzony i kolesia ktory sie z nich zlewal, itp. dobrze ze bylem najstarszy rocznikowo i udało mu sie to "przetlumaczyc"
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Koleś ma WIEDZE, której Ty nie masz i skoro sie z tego śmiejesz, to jesteś po prostu glupi. Moze i ma halo ze chodzi w mundurze, ale jest jaki jest, nie wstydzi się tego, czyli koles jest spoko, a w dodatku 100% naturalny. Respect dla niego, bo ja bym tak nie potrafił...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

SegatiV ten koles od tramwajow jest przy Tobie WIELKI. temat blokuje, a Ty masz ostrzezenie.
Zablokowany