cherry pisze:Roody, nie każdy, kto jeździ na rowerze musi być zjebem...
Opinia taka powstaje dzięki niektórym, jak ktoś napisał "cool trendy jazzy glamour mtv", debilom reprezentującym poziom umysłowy szympansa bonobo, u których IQ jest odwrotnie proporcjonalne do skoku widelca i którym wypasiony rowerek służy jedynie do zamaskowania setki kompleksów, z którymi muszą się na codzień borykać...
Smutne to niestety, ale w wielu przypadkach prawdziwe.
A polska mentalność nakazuje mieszać z błotem każdego, który ma nieco inną wizję siebie i życia.
Dno.
cherry:
Podobają mi się twoje wypowiedzi. Przedewszystkim dlatego, że są wolne od błędów ortograficznych i nie są lakoniczne - zawierają jakąś treść.
Gdyby każdy na tym forum wypowiadał się w ten sposób, byłoby naprawde czysto i przejrzyście... Nie mówię tego w żadnym wypadku z jakąkolwiek ironią. Ja sam nie wypowiadam się zbyt często, ale dużo czytam i właśnie zauważyłem, że jako jeden z bardzo niewielu, zachowujesz zasady pisowni, posługując się przy tym całkiem dystyngowanym językiem.
Napisałem to nie dlatego, że próbuję się komuś przypodobać... po prostu namawiam do tego typu wypowiedzi... lub jeśli ktoś nie potrafi, przynajmniej do korzystania z Worda przed wklejeniem czegokolwiek na forum...
Apropo tematu:
Uważam, że delikwent "N" - twórca i redaktor bloga, jest naprawde inteligentnym człowiekiem i nawet nie znając reszty twoich kolegów, mogę powiedzieć, że żaden z was napewno nie poświęca swojego życia pasji tak jak on. Wydaje mi się, że po prostu większość ludzi z waszej szkoły zazdrości mu ORYGINALNOŚCI i "popularności?" - chyba mozna tak o nim powiedziec, bo zapewne wszyscy go znają... Mimo, iż nie ma on zapewne najlepszej opinii wśród rówieśników. To, że ubiera się w ten ubiór maszynisty?, wydaje się śmieszne, bo jest inne. Mnie natomiast wydaje się to normalne bo sam chodze do szkoły w koszulkach z rowerem i wszystko co widze kojarze z Freeridem i rowerami.
Mimo mojej wypowiedzi... wyobraź sobie, że nie jestem tolerancyjny... jestem nacjonalistą i szowinistą, co może niektórym też przeszkadzać, ale za to potrafie docenić ludzkie PASJE, bo nie ma nic gorszego jak szary, nudny koleś bez żadnych zainteresowań.
P.S. Sam zbieram znaczki, rysuję grafiki i portrety ołówkiem, zajmuje się fotografią artystyczną i przy tym jeżdzę na rowerze.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576