DNM USD180
DNM USD180
Witam
Mam pytanie(bo chcę sobie takiego kupić-używany 2003r.) czy są jakieś problemy z użytkowaniem tego modelu DNM-a lub niewiem coś jest błędem technicznym lub coś w tym stylu ,Amorek chce używać Fr/DH...
Proszę o jakąs opinie użytkowników ,czytałem "Sprzętownie" ale tam zdania są podzielone...
Dzieki za wszystkie Odp.
Pozdrawiam Michał
Mam pytanie(bo chcę sobie takiego kupić-używany 2003r.) czy są jakieś problemy z użytkowaniem tego modelu DNM-a lub niewiem coś jest błędem technicznym lub coś w tym stylu ,Amorek chce używać Fr/DH...
Proszę o jakąs opinie użytkowników ,czytałem "Sprzętownie" ale tam zdania są podzielone...
Dzieki za wszystkie Odp.
Pozdrawiam Michał
Znaczy wiesz teraz mam Drop -offa triple ale ....no właśnie miałem sobie kupić 888Rc ale chwilowo niemam hajsu a to ma 180mm USD i bardzo mi sie podoba ... a za 1300zł ... Tylko chodzi o to że chce sie dowiedziać jak z trwałością ,żeby nie było tak ze kupie i przerzyje jeden wyjazd w góry(nie katuje sprzętu z załorzenia :) )
A monster ,fajne ale za masywny i za ciężki jak dla mnie (kto co lubi :) )
A monster ,fajne ale za masywny i za ciężki jak dla mnie (kto co lubi :) )
Nie miałem doczynienia z tym amorem aczkolwiek bardzo mnie interesował swojego czasu.
Słyszałem że praca marna, ale da się temu zaradzić...
Jednak co do samej ceny, ja bym rozejrzał się za Shiverami, Shiverke kupisz od Maxa za bodajże 1700 w niezłym stanie a kto wie - może Ci się uda taniej znaleźć.
Moim zdaniem 1000 to max za 3 letni taki amor.
Słyszałem że praca marna, ale da się temu zaradzić...
Jednak co do samej ceny, ja bym rozejrzał się za Shiverami, Shiverke kupisz od Maxa za bodajże 1700 w niezłym stanie a kto wie - może Ci się uda taniej znaleźć.
Moim zdaniem 1000 to max za 3 letni taki amor.
nowego eaczej nie kupisz bo drogie... ja kiedys miałem okazje za amorka z 04r. w bdb stanie zapłacic 850zł... więc ta cena 1300zł to w sumie marniutka (ja bym tyle za niego nie dał.. i tak jak mówi konex weź pogadaj z kimś i poszukaj shivy może znajdziesz tanio
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt: