EVP głosy z zza światów
EVP głosy z zza światów
Zaczynam ten watęk, zaciekawiony filmem WHITE NOISE na temat zjawiska kontatowania się za pomoca fal radiowych. Kto tym sie interesuje niech pisze wsztko co wie Pozdrawim a i podbno to zajwisko jest niebiezpieczne dlaczego ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyli mówicie żeby ściągnąć...
TYLKO JEST PROBLEM. Jak ktoś ma ten film i ma emule to niech poda tutaj link ED2K, bo nie wiem czemu, ale wogóloe jest ciężko ściągnąć coś dobrego, bo jest kupa faków czy jak to nazwać :/ A z torrenta nie chce ciągnąć przez te całe limity w Neostradzie itd...
TYLKO JEST PROBLEM. Jak ktoś ma ten film i ma emule to niech poda tutaj link ED2K, bo nie wiem czemu, ale wogóloe jest ciężko ściągnąć coś dobrego, bo jest kupa faków czy jak to nazwać :/ A z torrenta nie chce ciągnąć przez te całe limity w Neostradzie itd...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
http://www.osloskop.net/r/20205.htmldhcyc pisze:Czyli mówicie żeby ściągnąć...
http://skocz.pl/mojepink
-
- Kontakt:
Nie chcemy bo juz nie raz byly udokumentowane przypadki zdarzen, ktore polegaly na tym, ze ludzie wywolywali sobie duchy dla jaj po czym zobaczyli jakas zjawe czy tez wszyscy tak po prostu gineli w niewyjasnionych okolicznosciach, wypadkach itd. Niezadko uczestnicy do konca nie wiezyli w istnienie jakiegokolwiek ducha. Mowili, ze to po prostu pech, fatalny zbieg okolicznosci itd. Byli jednak i tacy, ktorzy po x smierci kolegow zaczynali wierzyc, dostawali obsesji na punkcie bezpieczenstwa i w koncu, mimo ze uwazali na siebie jak tylko mogli zgineli...
Ja tam pierdole, nie zamierzam zadzierac z wrogiem, ktorego moj umysl nawet nie jest w stanie pojac... Poki co ludzie strasznie malo wiedza o sferze duchowej.
Ja np. nie wierze w przypadek i zbieg okolicznosci w niektorych przypadkach, moze jestem naiwny, moze mam bujna wyobraznie.
Uwielbiam letnie cieple noce na kocyku przy ognisku, wpatrywanie sie w gwiazdy i rozmowy na takie tematy :)
Ja tam pierdole, nie zamierzam zadzierac z wrogiem, ktorego moj umysl nawet nie jest w stanie pojac... Poki co ludzie strasznie malo wiedza o sferze duchowej.
Ja np. nie wierze w przypadek i zbieg okolicznosci w niektorych przypadkach, moze jestem naiwny, moze mam bujna wyobraznie.
Uwielbiam letnie cieple noce na kocyku przy ognisku, wpatrywanie sie w gwiazdy i rozmowy na takie tematy :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com