witam.mam zamiar złozyc koło na przod .obecnie mam amora na zwykła oske 9 mm ale przymierzam sie do amora na qr.zastanawiam sie na d piasta novateca qr z przejsciowka i reborna.co o tym sadzicie.jakie sa jeszcze inne piasty na qr z przejsciowkami.
DaBomb był pare sezonów temu z przejściówką, teraz jest za 259 bez takiej opcji;/ a z przejsciówką pewnie ok. 280zł trzeba liczyć... więc Reborn jest chyba najlepzą opcją, jesli chcesz coś taniego, a stosunkowo dobrego...
jakość da bomb'a wcale nie jest taka "różowa" jak Ci się wydaje...nie wiem jak jest w wypadku przednich piast, ale jeżeli chodzi o tylnie to dość często wysypują się bębenki w nich....
Ja mam reborna i podejrzewam ze jakosciowo przednie piasty reborna i da bomba sie nie roznia... fakt moze tyl reborna jest taki sobie ale przod jest rewelacyjny... do tej pory mialem na 9mm przez ponad 8 miesiecy a etraz mieniam amor na pikea i sie okaze... ale wszyscy chwala przod z 9mm na 20mm... polecam jak najbardziej !!
a novatec???ma to ktos?gdzie w krk mozna sobie taka piaste zamowic bo na allegro jedyny gosc co to ma bedzie mial za 2 tyg.w dc by mi scigneli?jaki jescze sklep?mysle ze novatec bedzie lepszy niz reborn.podobno sie ta tuleja pier**** w rebornie.jakies luzy itd.