Co sądzicie o Marzocchi MX Comp Air
-
- Kontakt:
Co sądzicie o Marzocchi MX Comp Air
Jak wyżej ,chciałbym go używać troche w streecie ,i też troche poskakać na nim bym chciał.Jeżeli ten sie nie nadaje to jaki ?? Tylko Nie DURO i nie żadne używki !
PS.Myśle też o Manitou Splice Comp.Ale on ma czarne golenie a mi tak sie podobają te złote lagi(nie wiem jak to sie mowi o takich lagach po profesionalnemu),a pozatym słyszałem że ta anoda sie szybko wyciera.
PS.Myśle też o Manitou Splice Comp.Ale on ma czarne golenie a mi tak sie podobają te złote lagi(nie wiem jak to sie mowi o takich lagach po profesionalnemu),a pozatym słyszałem że ta anoda sie szybko wyciera.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oczywiście chodzi mi o model z 2006 roku.
http://allegro.pl/item124511657_nowe_am ... 48pln.html
I czy nie wiecie czy istnieje wersja z pivotami po v-ki
http://allegro.pl/item124511657_nowe_am ... 48pln.html
I czy nie wiecie czy istnieje wersja z pivotami po v-ki
Ten jest akurat pod v-ke... Czy sie nada- amorek jest do xc... ale powinien styknąć do streetu. Jeździłem na wersji 05, tylko, że mx comp coil - niskie, fajnie pracuje... napewno lepiej niż duro :) Całkiem wytrzymałe -wiadomo... sprzęt do xc, ale do streetu i dirtu mysle, że sie nada całkiem wporzo-wiadomo... napewno bez większych hardcorów :) tak jeszcze odnośnie tych pivotów - na zdjęciu nawet są :) ten amorek ma je poprostu wkręcane .
Lecz za tą cenę.... hmmm do streetu... ja bym kupił dj-eya jakiegoś :) albo jakiegoś starszego marcok (mozna za podobne pieniadze wychaczyc glanc nówke z 00-02 z1/z2/z3 ... a może z5 superlight z teoretycznie 2000r. (bo nie wiem jakim cudem... ten amorek ma flaki i wszystko datowane na 97r.. a zokes to nie jest na bank :) ) :) wiem gdzie taki leży i się marnuje, a za chiny go nie mogę wydrzeć z tego cmentarzyska :/ i odrestaurować... ale walczyć bede nadal :)
Pozdro!
Lecz za tą cenę.... hmmm do streetu... ja bym kupił dj-eya jakiegoś :) albo jakiegoś starszego marcok (mozna za podobne pieniadze wychaczyc glanc nówke z 00-02 z1/z2/z3 ... a może z5 superlight z teoretycznie 2000r. (bo nie wiem jakim cudem... ten amorek ma flaki i wszystko datowane na 97r.. a zokes to nie jest na bank :) ) :) wiem gdzie taki leży i się marnuje, a za chiny go nie mogę wydrzeć z tego cmentarzyska :/ i odrestaurować... ale walczyć bede nadal :)
Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt:
Tylko własnie nowych dj'ow na allegro nie widze zbytnio w tej cenie. .A propos to też bym chciał jakiegos marcoka ze starszych roczników ,ale nie wiem gdzie mozna kupić takie nowe. A do "BIKO"
to z dirt jam'em miałem ostatnio do czynienie i jakoś go niezbyt chce.A tak w ogóle to mam 800 zł na amorka.
to z dirt jam'em miałem ostatnio do czynienie i jakoś go niezbyt chce.A tak w ogóle to mam 800 zł na amorka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chce amorek nowy ,w cenach sie mniej więcej orientuje ,także wiem ze raczej dj'a ani blacka nie dostane do 800 zł.A jezeli sie myle to gdzie moge kupić.Chodzi mi o sklep rowerowy.
PS.Tylko amorki pod zwykłe ośki nie 20mm
I mam wielką prośbe.JAkby ktoś miał czas i chęć oczywiście.Złożyć mi dobry rower z amorkiem do 800 zł na ramie destroyer jump do 2000 zł i ani grosza więcej bym był bardzo wdzięczny.
Opony i klamki mam. I chciałbym mieć singla.
PS.Tylko amorki pod zwykłe ośki nie 20mm
I mam wielką prośbe.JAkby ktoś miał czas i chęć oczywiście.Złożyć mi dobry rower z amorkiem do 800 zł na ramie destroyer jump do 2000 zł i ani grosza więcej bym był bardzo wdzięczny.
Opony i klamki mam. I chciałbym mieć singla.
-
- Kontakt: