naszywki
naszywki
macie na jakies naszywki np foxa ?? jakies z tematyka rowerowa mam jedna duza "miastra dla roweów nie dla samochodów"
posiadacie na zbyciu jakies?
posiadacie na zbyciu jakies?
.................................. nic :/
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Po cholere Ci taka naszywka...Moze sobie jeszcze napiszecie na czole fox to wiecie bedziecie jeszcze bardziej hardcorowi niz sam bender i simons! Niemoge zrozumiec po hu.ja sobie naszywac, naklejac i wogole...Jesli wam za to płaca to spoko a jesli nie to po cholere...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
nie nie chrosciel ja sobie chce zrobic naszywke "chrosciel jest moim idolem "
takie cos mnie interesuje to jest dopiero hardcore ahhhhh
stary sory ze cie urazilem ja wiem ze ty smigasz juz kupe lat i wogle skaczesz bunnyego robisz na 90 cm i wogóle jestes superbiker ale jak zakładam posta z pytaniem o to ..... to odpowiadaj mi na pytanie zadane w poscie a nie gadaj mi o jakims hardkorze :/ masakra na tym świecie co drugi roewrzysta to ***** który lubi sie wywyrzszac swoja wiedza zaczerpnieta od kolegów i bluzganiem innych ludiz i pokazaniem na forum jaki to on nie jest superhiper
takie cos mnie interesuje to jest dopiero hardcore ahhhhh
stary sory ze cie urazilem ja wiem ze ty smigasz juz kupe lat i wogle skaczesz bunnyego robisz na 90 cm i wogóle jestes superbiker ale jak zakładam posta z pytaniem o to ..... to odpowiadaj mi na pytanie zadane w poscie a nie gadaj mi o jakims hardkorze :/ masakra na tym świecie co drugi roewrzysta to ***** który lubi sie wywyrzszac swoja wiedza zaczerpnieta od kolegów i bluzganiem innych ludiz i pokazaniem na forum jaki to on nie jest superhiper
.................................. nic :/
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Hehheh Lectus...no to zapodawaj do mnie mam naklejke rock Shoxa ...taka hemmmm 7x7 cm (na oko bo nie mam przy osbie)...no i mam atomica - ale to nei rtowery ...ale mamam:P...(ahhhh a tak wogoel to aj nie naklejam)...ale moje wlasne naklejki i love barbie sa prze (sam je wycinalem) i naklejalem :]
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
ok a powiedzcie mi jak zrobic na kompie nalepki ? :)) od razu mowie ze informatyk nie jestem a kompa uzywam tylko do ogladania dh-zone i pink bike :) no moze czasami jakis filmik <lol> co potrzeba zeby zrobic nalepke i jaki jest koszt tego ?? trzeba chyba miec specialny papier nie ? :) ile kosztuje i jak sie to nazywa ? :D a co z drukarka ? ;) tez musi byc jakas super ? :)) jest to wogule wytrzymale ?? :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262244