Kaczka? A myslisz ze czym taki starodupowlaz by jezdzil? I pewnie sie jeszcze kurwa chwali swoim dziwkom ktorych ma dziennie 40. Pierdole ten caly system i jeszcze im kiedys zrobie kuku.
Ja sie przyłanczam do radiia dżizus.......zrób mnie swoją dziwką:P....a tak wogóle to sie wcale nie dziwie że sie ne przyznaję do tej fury.....do heliokoprtera też sie nie przyznał dopóki mu nie pokazali nagrania z ukrytej kamery.....pedał jeden.....śkurna organizacja mająca na celu zierać kase dla rydzyka .paranoja ludzi którzy chcą pomagać innym pomagają sobie najwięcej...........i to sie nazywa bezinteresowność.....bierzcei z niego przykła..........ja od dzisiaj zakładam kościół DŻZUS KRAJST SUPERSTAR i zbieram na krpiel apoclaypse:P a jak mi cos zostanie to se lamborghini zapodam:)
Najchetniej to takiemu rydzykowi z dynki zapierdolił bo to jest taki ksiadz z powołania jak ze mnie trialowiec...Skurczysyn niedoszłym politykiem chyba jest bo widzicie ze jego wielkie "audycje" to tylko o polityce a o bogu kosciele i wierze to wspomina bo chyba wypada jako ze radio i telewizja katolicka sie byc ogłasza...
Menda jedna otumaniła babki koscielne i teraz one mu kazdy grosz zanosza a on wozi dupsko jak nie mejbachem to przynajmniej wysokim modelem mercedesa.
Powiem tyle Wieeelki h.u.j mu w dupsko
ale pedal nie okrada tylko babki i dziadkow ale tez dostaje kase od jakiegos pogatego pedryla z USA bo owy pedryl nie chce zeby Polska rzadzili zydzi :)
A mój wujek myśli że radio maryja to "sama prawda":D. a tymczasem rydzyk buja się z dziwkami maybachem:D i ten niepoważny klecha jeszcze prosi o wsparcie finansowe żeby to radio mogło przetrwać.
Jak widze takie rzeczy to zaczynam rozumieć PAWŁA KUKIZA z PIERSI który w dzieciństwie udzielał sie w różnych kółkach różańcowych itp. a potem gdy zobaczył jak są skorumpowani ci księża którzy go uczą moralności napisał piosnkę:"...ksiądz proboszcz już sie zbliża, wino w kieliszku drży, pobiegne go przywitać bo sam przewróci się..."
czy jakoś tak to szło...nieważne, ważne jest to że takich sqrwysynów jak rydzyk jest wielu w naszym kraju... :(