co robicie na lekcjach jak sie nudzicie?
siedzenie w szkole jest bez sensu jak post w tym temacie hehe:D
swoja droga ale macie nudne lekcje ja w z ekipa w gimnazjum i LO zawsze cos wymyslilismy, nigdy nie bylo nudno a gdy nam nie pasowalo siedzenie w budynku to szlismy na piwo, gdy nie bylo ekipy to wracalem do domu, piekne czasy
reszte wole zostawic dla siebie bo jeszcze wejdzie tu giertych i mi cofnie testy gimnazjalne i srednie z matura haha
pozdro i wspolczucia dla wszystkich ktorzy musza siedziec w szkolach i uczelniach
swoja droga ale macie nudne lekcje ja w z ekipa w gimnazjum i LO zawsze cos wymyslilismy, nigdy nie bylo nudno a gdy nam nie pasowalo siedzenie w budynku to szlismy na piwo, gdy nie bylo ekipy to wracalem do domu, piekne czasy
reszte wole zostawic dla siebie bo jeszcze wejdzie tu giertych i mi cofnie testy gimnazjalne i srednie z matura haha
pozdro i wspolczucia dla wszystkich ktorzy musza siedziec w szkolach i uczelniach
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
Do szkoly nie chodzi sie tylko na lekcje nie? Przeciez sa przerwy na przerwach sie wały wycina fajne. Po za tym nie na wszystkich lekcjach sie śpi. Ja mam np. zajebistą babke z polskiego. Pozwala prawie na wszystko ale i super uczy. Nie wiem moze jestem jakis ewenement ze nie spie na lekcjach, ale poprostu nie ma powodu...
-
- Kontakt:
nigdy nie zapomne jak dosypalismy fizykowi (stary zbok) srodku na przeczyszczenie do kawy. przekroczylismy dawke ze 3 razy...po 2 minutach zrobil sie zielony i chyba z godzine w sraczu siedzial a pozniej przez tydzien nie bylo go w szkole:D:D:D: eekekkekekkekekkekkeekke myslalem ze sie porzygam ze smiechu jak biegl do kibla...
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
Zamulone klasy macie :P U mnie w pierwszej LO się grało w grayba na lecjach :D
Niewtajemniczonym tłumaczę o co biega:
Chodzi o to, żeby w czasie lekcji [z nauczycielem w sali] zrobić grzyba - stanąć, i ułożyć ręce na głowie. No i teraz punktacja:
na podłodze: 1pkt.
na krześle: 5pkt.
na własnej ławce: 10pkt.
na cudzej ławce: wg. uznania, zależnie od odległości :P
na biurku nauczyciela: wygrywasz.
Miłej zabawy :D Fajnie się czasami ludzie tłumaczą na pytanie: "czemu stoisz na ławce?" :D
Niewtajemniczonym tłumaczę o co biega:
Chodzi o to, żeby w czasie lekcji [z nauczycielem w sali] zrobić grzyba - stanąć, i ułożyć ręce na głowie. No i teraz punktacja:
na podłodze: 1pkt.
na krześle: 5pkt.
na własnej ławce: 10pkt.
na cudzej ławce: wg. uznania, zależnie od odległości :P
na biurku nauczyciela: wygrywasz.
Miłej zabawy :D Fajnie się czasami ludzie tłumaczą na pytanie: "czemu stoisz na ławce?" :D
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
http://www.pajacyk.pl/
http://www.pajacyk.pl/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak jeszcze do liceum chodzilem to rysowalem, na ogol ze zdjec swojej bylej, albo to nauczyciela albo to co za oknem. Dosc skuteczna metoda walki z nuda na zajeciach z angielskiego bylo granie na zebach i krtani ale jak teraz o tym mysle to nie mam pojecia jak mnie i kumplowi uchodzilo to na sucho kiedy robilismy niezly halas. W sumie to nas nauczycielka nienawidzila, glownie dlatego ze jezyk umielismy lepiej od niej... ale to granie na zebach znosila ze stoickim spokojem.
Teraz nie ma czasu na nude, jedyne to na wykladach gralismy w zmodyfikowana wieloosobowa wersje kolka i krzyzyk a takze wysylalismy innym osobom na sali jakies zdjecia przez bluetooth. Najwieksza pompe mielismy kiedy kumpel wyslal do kompa wykladowcy (ktory aktualnie przedstawial prezentacje w PP na rzutniku) plik i zapisal nazwe telefonu jako "Twoj_stary". Efekt? Gosc obmawia prezentacje a w dolnym prawym rogu wysuwa sie okienko z napisem "Twoj_stary is attempting to send you a file"
edit: moze ktos napisze jak nie wracajac do domu radzic sobie z wielogodzinnymi okienkami? :P
Teraz nie ma czasu na nude, jedyne to na wykladach gralismy w zmodyfikowana wieloosobowa wersje kolka i krzyzyk a takze wysylalismy innym osobom na sali jakies zdjecia przez bluetooth. Najwieksza pompe mielismy kiedy kumpel wyslal do kompa wykladowcy (ktory aktualnie przedstawial prezentacje w PP na rzutniku) plik i zapisal nazwe telefonu jako "Twoj_stary". Efekt? Gosc obmawia prezentacje a w dolnym prawym rogu wysuwa sie okienko z napisem "Twoj_stary is attempting to send you a file"
edit: moze ktos napisze jak nie wracajac do domu radzic sobie z wielogodzinnymi okienkami? :P
www.trialshop.pl