eeetam./... przerzutki sie nie psuja.... mi sie nigdy nie zepsuła.... hak mi pekł najwyzej ale nic wiecej.... zreszta SROA RULES :d ale ja i tak to zmieniłem bo mi sie nie chce przerzutki... singiel do FR tez daje rade ;]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
bierz sore i po problemie.nie baw sie w nic drozszego bo zniszczysz i ci bedzie szkoda wydanej kasy.sore juz nawet za 50 zl po zwykłych rowerowych wyrwiesz.xt pewnie ze dobre ale wkrecisz w szprychy udezysz i nowa trzeba.nie kupuj przypadkiem plastikowego alivio.altus to tez syf.nakrecił mi sie na kasete tek ze trudno było sciagnac.sora ma dobra sprezyne i dobrze napina łancuch a ltus srednio.
Trzeba miec szczescie, kumpel rozwalil sore w miesiac, ja mialem zwykle deore przez pol roku, mialem xt i mi nawet miesiaca nie wytrzymalo. Trzeba miec poprostu szczescie i tyle.
michal15 nowka acera za 70 ?! przelacilesj akies 45 zl. Ja mailem alivio przejezdizlem na nim 10 km robiac wszystkoi zyl dalej. Mialem lx rozwalil mi sie po 3 miechach. Kupel ma lx jezdzi w streecie juz rok idalej sie trzyma. Ja teraz mam xt i tez jest ok. A sora nie dziala. Jest plastikowa po za tym ok. Ale wolalbym alivio ;]