DUNCON -podsumowanie

jersey
Kontakt:

DUNCON -podsumowanie

Post autor: jersey »

jak przeczytalem te 8 stron na temat toski doszedlem do wniosku ze powinien byc zalozony oddzielny topik na temat naszej slynnej polskiej firmy!

Marketing macie zajebisty<wow>! ogladam wasza stronke www i widze niezla rame- wiec sobie mysle... sprzedam uzywana i kupie sobie wypasiona rame presa canario, wystawiam stara na aukcje z mysla zakupu presa canario... dzwonie do duncona i....

...co innego moglem uslyszec jak: ramki beda dopiero.... niewiadomo kiedy! obiecuja ze w przyszlym miesiacu ale to pewnie sciema bo nic innego nie wypada powiedziec, zadnych konkretow!!!

TO RAMA POWINNA CZEKAC NA KLIENTA A NIE KLIENT NA RAME! 8 stro na temat toski i tak niewiele informacji! wiem ze ten monolog jest w stylu lepperowskim...ale szkoda zmarnowac taka szanse, jaka jest polska firma DUNCON, ktora powinna sie rozwijac a nie prowadzic polityke w stylu- "skladaj zamowowienie i ustaw sie w kolejce" to mi przypomina z opowiesci rodzicow czasy komunizmu!

Panowie nie mam ochoty czekac na wasza ramke dlatego w tym czasie w jakim ma przyplynac presa canario z tajwanu postaram sie uzbierac wiecej kaski i kupic cos lepszego (przynajmniej drozszego;)) = taki sam czas !

wiem z wlasnego doswiadczenia ze nie ma nic gorszego jak czekanie miesiac na rame! moj rower przyplynal statkiem z canady i myslalem ze jajko zniose jak czekalem na niego,a jak go zobaczylem to caly latalem z wrazenia i wiem ze drugi raz tego nie zniose! niepotrzebny stresss...chociaz niektorych takie czekanie miesiacami rajcuje bardziej niz sama jazda! respect <ok>

trzymam za was kciuki ...musicie uwierzyc w swoje sily'!!! dlaczego DUNCON nie mial by byclepszy od NORCO ha? do roboty wiesniaki ! przynjajmniej postarajcie sie spelniac zapotrzebownia na zamowione ramki a pozniej sami zacznijcie dyktowac warunki na rynku wezcie przyklad z Adama Malyszla i uwierzcie ze polak tez moze zrobic cos pozadnego na swiatowa skale
jersey
Kontakt:

zapraszam na niemiecka strone
www.duncon-bikes.de
Polska firma za granica ma lepiej zrobiona strona niz u siebie w kraju !!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? mozna nawet sie przyjzec tym wszystkim kolorom ram tygryski i inne kamuflaze dlaczego u nas tak nie moze byc! ja pie r d ole nawet ludzie w kanadzie zastanawia sie jak te ramki DUNCONA chodza a tutaj c.h.u.j! bo nawet w polsce nikt nic nie wie!
moje gratulacje za zaangazowanie! moze jakies usprawiedliwienie uslyszymy z waszej strony? mozecie nawet sciemniac ale uspokoicie takim bzdurnym gadaniem polowe polski a nawet swiata np ze zasoby aluminium sie skonczyly na tajwanie albo ze musicie sobie cos przyjarac i nie macie czasu...
respekt!!!
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

w sumie jersey zgadzam sie z toba w wiekszosci spraw ale jedno co smieszne zauwazylem to to ze na niemieckiej stronie nie ma mastiffa ?! heh a co prawda to prawda niemiecka strona jest chyba rzeczywiscie lepiej zrobiona niz nasza no ale w koncu niemcy to niemcy <lol> :P
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

a 16 calowej toni isu nie ma .......... :(.

choojnia
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

jersey w polsce pewno nie ma bo wiecej do niemiec wyslali :P zobacz ze od niemcow zdzieraja ok. 3406.13 zł za Tose a u nas stoi max. 2750 czyli tam zarabiaja z tych ramek ok. 600zl wiecej

a za samo malowanie specjalne zdzieraja ze szfabow ponad 200 zyla :)
w polsce taniej ale trzeba czekac, ciekawe czy oni tam tez czekaja - nie wydaje mi sie
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

a co do stronki to nasza mi sie bardziej podoba tylko mogli by dodac te elementy z niemieckiej jak ta tabele z kolorami ram i kilka innych elemantow
jersey
Kontakt:

zadzwonie z ciekawosci po poludniu i sie spytzam o ramki i ile moze spuscic, moze dogadam sie z nim ze kupie rame za cena jaka jest w polsce w koncu koszty wyprodukowania ponoszone sa na tajwanie dlatego przelicznik na walutach powinien byc taki sam.
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

taaa odrazu za darmo ci ją dadzą

Przecież wiadomo że ci nie sprzedadzą za taką cenę jak u nas bo wtedy każdy mógłby tak do nich dzwonić i ustalac sobie cennik mówiąc że na tajwanie są za tyle a oni sprzedają 10x drożej. Wtedy szkopy ***** by z tego miały.
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

Zgadzam sie z tabą u na s w POLSCE jest nadal jak za komuny ytzrba stacw kolejce po ramy. smieszne ramy mialy byc dostepne od poczatku maja nonstop, a bylotylko kilkadziesat sztuk.

mysle ze wiecej osob by je kupywalo,

ja chcem amstaffa 16' i i le razy nie dzwonilem od maja do mowia ze wlasnei sie skonczyley albi beda. .no wlasnie za miesuac

A strona niemiecka jest 100 razy lepsza, widac przynajmniej kolory i geometrie. i czemu na polskiej stronie amstaff jest ciagle pokazywany jako projekt komputerowy anie prawdziwe zdjecie ramy ????

POLSKA :((((
????
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

Tak samo jest z mostkami NS Teeter totter, nie ma bo producent nie ma i tzreba sie zapisywac :)))

Wiecie gdzie mozna kupic ten mostek dlugosc 80mm???
????
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Nie jest wcale jak za komuny. Są różne firmy. Jak nie macie ochoty czekać chu.j wie ile, to kupcie ramkę innej firmy i tyle.

Jak Dunconowi uciekną klienci to się wezmą do roboty. Gwarantuję!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

tak to własnie w polsce dba sie o klijęta :( nic na to nie poradzicie
ja naszczescie nie musze czekac na rame od DC bo doszedłem do wniosku ze teraz kazdą rame w miare mozliwosci bede robił sobie sam
zeby sobie własnie udowodnic ze POLAK POTRAFI JAK TYLKO MU NA TYM ZALEZY
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Jersey to moze zadzwon i podaj sie za niemca i bedziesz mial 5 stow drozej ale za to bedziesz mial w ogole. Mkay?
cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

haha ale za to moj bajk jest na stronce niemieckiej....ROT PITBULL.
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
cocot
Kontakt:

tzn juz go nie mam bo pekla...
Total-K-Oss
cocot
Kontakt:

i dali mi nowa tzn czekam...
Total-K-Oss
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

no i jeszcze poczekasz prawdopodobnie.

mi pitbull 5tyg prawie szedł
matura to bzdura :)
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Pekla ci ramka pitbull ? w ktorym miejscu ..?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
jersey
Kontakt:

czylli standart nauczuli nas przynajmniej przez to cierpliwosci ! respect za to!!
ODPOWIEDZ