Jak obliczyć skok w amorze z przodu ??
Jak obliczyć skok w amorze z przodu ??
Witam
Chciałem się dowiedzieć jak obliczyć skok w przednim amorze, na czym to polega czy musze zmierzyć długość lagi wchodzącej do goleni dolnych, czy długość tłoczków łączących gorne lagi z dolnymi?? Prosze o pomoc:)
Chciałem się dowiedzieć jak obliczyć skok w przednim amorze, na czym to polega czy musze zmierzyć długość lagi wchodzącej do goleni dolnych, czy długość tłoczków łączących gorne lagi z dolnymi?? Prosze o pomoc:)
AdamekZ no chyba cie popier.doliło!? NIe wiesz, nie pisz
tak obliczysz tylko długość górnych goleni [żal]
Przecież golenie górne nie muszą chować się całe w dolnych ,heh
Załóż zipa,albo jakąś gumkę na golenie górne i skacz tak... sowiesz się ile wykorzystujesz skoku , ale nie mozesz tylko na tym polegać, ponieważ pewnie nie wykorzystujesz w pełni skoku za każdym razem bo równa sie to dobiciu go.
wookie85 sory-napisałem to co Ty:P ale masz rację
tak obliczysz tylko długość górnych goleni [żal]
Przecież golenie górne nie muszą chować się całe w dolnych ,heh
Załóż zipa,albo jakąś gumkę na golenie górne i skacz tak... sowiesz się ile wykorzystujesz skoku , ale nie mozesz tylko na tym polegać, ponieważ pewnie nie wykorzystujesz w pełni skoku za każdym razem bo równa sie to dobiciu go.
wookie85 sory-napisałem to co Ty:P ale masz rację
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html