nowa ramka dirt/street
Ja osobiście mogę polecić Ci Suburbana... W sumie to NSy nim starsze tym lepsze, ale... A-gangów Ci nie polece - mi osobiście nie pasuje trochę ich geometria, ale to kwestia gustu i przyzwyczajenia...
Co do Pussy, to nie wiem, nie jeździłem, ale patrząc na geometrie jest dobrze. Inne Duncony raczej bym odrzucił...
Zresztą tak, czy siak polecam ramę z Cr-Mo a nie alu... Najlepiej jak byś sięprzejechał na tym, co cię interesuje i sam ocenił.
PS: Nie skomentuję reszty (większości) postów. Zajęcie się tym, to raczej sprawa moderatorów.
Co do Pussy, to nie wiem, nie jeździłem, ale patrząc na geometrie jest dobrze. Inne Duncony raczej bym odrzucił...
Zresztą tak, czy siak polecam ramę z Cr-Mo a nie alu... Najlepiej jak byś sięprzejechał na tym, co cię interesuje i sam ocenił.
PS: Nie skomentuję reszty (większości) postów. Zajęcie się tym, to raczej sprawa moderatorów.
Krulik90 troche nie czaje tego postu....
chyba sie pomyliłes...ale *** w koncu ja tez mam na swoim koncie na pinku tylko foty bike....wienc odpowiem ci na niego....
Kurwa ty ****** wazonie..kurwa odpierdul sie poniewaz nie masz do czego sie dopierdolic...skod wiesz czemu nie daje zdjec na pinku...moze nie daje dla tego ze nie lubie dawac swoich zdjec na miedzynarodowej stronie.... nie wiesz wienc sie odpierdul!!!
*** ci w oko ( bo jakbym napisal w dupe to jeszcze sprawil bym ci przyjemnosc)...
Krulik90"tez zauwazyłem ze jaworzno rulez rox i *****"
wkoncu zauwazyles.....
SzyszeQ....*** ci do tego czy szukam:/
odpierdul sie......bo juz nudny sie robisz tym cionglym najezdzaniem na mnie za nic:/
Mily J-no "Krulik90 napisał:
jaworzno rulez
racja"
popieram
no i tyle...:P
chyba sie pomyliłes...ale *** w koncu ja tez mam na swoim koncie na pinku tylko foty bike....wienc odpowiem ci na niego....
Kurwa ty ****** wazonie..kurwa odpierdul sie poniewaz nie masz do czego sie dopierdolic...skod wiesz czemu nie daje zdjec na pinku...moze nie daje dla tego ze nie lubie dawac swoich zdjec na miedzynarodowej stronie.... nie wiesz wienc sie odpierdul!!!
*** ci w oko ( bo jakbym napisal w dupe to jeszcze sprawil bym ci przyjemnosc)...
Krulik90"tez zauwazyłem ze jaworzno rulez rox i *****"
wkoncu zauwazyles.....
SzyszeQ....*** ci do tego czy szukam:/
odpierdul sie......bo juz nudny sie robisz tym cionglym najezdzaniem na mnie za nic:/
Mily J-no "Krulik90 napisał:
jaworzno rulez
racja"
popieram
no i tyle...:P
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
-
- Kontakt:
co wy ludzie mu mowicie.kup se chłopie pussy a nie pozałujesz.w dircie est zajebista.lakier ze odpada to jakas bzdura.jest spoko.daje rade na dropy a nawet fr ilekiei dh.i nie mowcie mi ze nie wiem co to drop itd.walnałem na tej pussy prawie 3 metrowego dropa z nsa i jest spoko.nie jedna długa rama by poszła w drzazgi.mozesz miec do wszystkiego i szczerze polecam,3/4 osob co sie tu wypowida w zyciu na tym nie jezdzilo za to krytykuje.a supurban tez jest spoko ale drozszy .bitch jest długii i dobrze sie jezdzi jak dla mnie z amorem co najmniej 140-150mm
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Ok ,ok ,ok ale skonczOmEn pisze:paqman dla mnie papież nie jest żadnym autorytetem.To że Ty masz jakieś zbyt wysokie mniemanie o sobie to już nie mój problem.Ale do tego żeby wycisnąć 150 na klate to naprawde trzeba mieć wysokie IQ.A to że mam 17 lat to już nie moja wina ale przynajmniej jak Ty będzeisz miał powyżej 50 to ja będe sie jeszcze cieszył młodością-muhahaha.A co do długości kiery to wole dłuższą niż 20 cm.
A że tak jeszcze przypomne to na koniec Twojego tematu napisałeś "poprostu to forum jest ŻAŁOSNE HAHAHAHAHA, teraz możecie sobie psać poniżej co chcecie, ssijcie mi jaja hahaha mnie tu już niema....." wiesz skoro uważasz że to forum jest żałosne to nie wiem po co tu wogóle piszesz? Myślisz że jesteś niewiadomo kim i że skoro Ty masz jakieś uprzedzenia do tej ramy to wszyscy mają mieć?
Cszyvy masz racje chłopaki z Jaworzna zachowują sie jak by Jaworzno było jakimś państwem w państwie i to oni rządzą na tym forum i nie tylko.Jeżeli masz zamiar mnie pojechać czy coś to prosze bardzo- ja napisałem to co myśle.
pozdrawiam 17-letni suchoklates
Dajcie se wszyscy siana jest tu takie bydlo jak nie wiem co. Tak wogole ja mowilem o agangu 24 a nie o pm itp.Te inne to gowno ale 24 to suoper rama ,no powiedzcie z czystym sercem kto na tym jezdzil taki czas zeby miec o tym zndanie no powiedzcie cwaniaki.
Ja nie wyciskam 150 na klate a nie placze z tego powodu przemo co z tego ze masz takich kolegow rownie dobrze twoim kumplem moze byc Pudzian ale co z tego wogole powiedzmy ze co za ****** hu*** zaczol pier**** o tym ze paqu wyciska 150 na klate co jak krytykujesz znaczy zazdroscisz i tyle a wiekszosc polakow zazdrosci innym.