elo a wiec mam problem .. mam 190 cm wzrostu i chcialbym kupic jakas rame do street dual .... jaki rozmiar bylby dobry dla mnie ...... i co myslicie o dartmoor street style 17 ".... :)
osobiscie posiadam 190cm wzrostu rowniez :], ujezdzam pitbulla 14", duza rama jest nie wygodna w tych dyscyplinach ktore wymieniles. kup mala, a jak bedziesz chcial gdzies jechac na dluzsza trase to mozesz sztyce wyciagnac;) a jezeli chodzi o dlugosc gornej rury, to jest odpowiednia, nie tluke kolanami po mostku ani kierownicy. nie wiem jak dartmoor ale ma pewnie cos podobnego.
pozdrower
W tym sporcie wzrost naprawde nie ma nic do rzeczy, a szczególnie w "street/dual" Wybierz ramę, która ma stosunkowo długą górną rurę i nie będzie problemu.
(W żadnym przypadku nie kupuj UMF-a, który ma hiper krótką górną rurę ;) )
Ja mam 168 i mślałem nad 14 lub 16 cocaine ale wywnioskowałem z tego co mówili kumple z góry że 16-stka na mnie to tak jak bym dał 100 kg pustaków do przeniesienia noworotkowi
Nie ma bata biore 14-stke (bo mniejszej nie ma) :)
chwila... ale kolega mówi że chce ramę w której nie będzie walił nogami o kierę, a wy zamiast mu długość górnej rury poradzić to wszyscy opowiadacie o długości rury podsiodłowej. coś tu chyba wam się pomyliło.
-_IrO.Com_- pisze:
Nie ma bata biore 14-stke (bo mniejszej nie ma) :)
to kup sobie ramę trialową z miejscem na siodełko to będziesz miał 10 i mniej jak już taka moda kto będzie miał krócej
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)