Moi drodzy...
W road fools #14 w 6 minucie drugiej czesci widać jak Aaron Ross robi 360 z baniaka pod schody =P, na płaskim to już lajcik dla niego =P.
Patrząc jak robią to goście na BMX widac że do 360 z baniaka na płaskim trzeba sie troche rozpedzićzeby przedłużyć lot.
Pozdrawiam
360 na dwa koła
paqmanno ale mimo wszystko na ixie jest troszke inaczej, nie mowie zebym zrobil to na ixie jednak wydaje mi sie ze jak jezdzisz na nim to jest latwiej to zrobic na nim niz na mtb
hofimanjasne ze jest mozliwe, jak juz ktos napisal jakbys duzo cwiczyl to na bank bys zrobil:)
hofimanjasne ze jest mozliwe, jak juz ktos napisal jakbys duzo cwiczyl to na bank bys zrobil:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
mówicie ze zielony robi i ze ty przemo tez robisz....gratulacje!
ja usiłuje to jakos lepiej idzie mi z dwóch kół bo przynajmniej mam nawyk dokrecania przednim kołem nie tail tap,a z banego jak zakrece w pizdu to nieumiem na uczciwą wysokosc wyciągnąc tyłu i robie tail tap....
dzieki chłopaki lece na rower...heh
pozdrawiam
ja usiłuje to jakos lepiej idzie mi z dwóch kół bo przynajmniej mam nawyk dokrecania przednim kołem nie tail tap,a z banego jak zakrece w pizdu to nieumiem na uczciwą wysokosc wyciągnąc tyłu i robie tail tap....
dzieki chłopaki lece na rower...heh
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257