zgubił ktoś GIANT AC,swinger,Z1????

Dragon-kr
Kontakt:

zgubił ktoś GIANT AC,swinger,Z1????

Post autor: Dragon-kr »

jak w temacie...czy ktoś stracił około miesiąca temu takowy rower.....damperek to manitou swinger( nie wiem który) z przodu bomber Z1 z rysą na prawej ladze, hamulce hayes.....miałem mozliwość zakupienia całego roweru za bardzo niewielkie pieniądze.....
Kubek648
Kontakt:

Post autor: Kubek648 »

a gdzie go kupiłeś??
Dragon-kr
Kontakt:

Kubek648 no sorki, ale CZY TY UMIESZ CZYTAć?? jakoś nie widzę żebym napisał że kupiłem......nie ważne gdzie go kupiłem(według ciebie) czy miałem takową okazję.....jeżeli to tobie ukradli to wyślij mi na priva szczegóły roweru wraz z numerami seryjnymi ramy..
Kubek648
Kontakt:

Post autor: Kubek648 »

Sorki mój błąd.Faktycznie źle przeczytałem.Ty chyba znasz namiary jakiejś dziuplii co??;PP
Dragon-kr
Kontakt:

niekoniecznie.....ale ten temat już można uznać za zakończony....wiem już że jest to rower kradziony i wiem kto na nim jeździ(chyba nikt z forumowiczów) i lada dzień koleś przestanie być "właścicielem" tego rowerka......co ciekawsze....osoba, która straciła tego Gianta, straciła wtedy również drugi rower, który zresztą również lada dzień uda mi się odzyskać....także wszystko zakończy się pomyślnie.....
kostek
Kontakt:

Post autor: kostek »

ajj ;] kozak ;]
Chcial bym miec rower....
Dragon-kr
Kontakt:

niom...kozak ze mnie......rowerki zostały dzisiaj odzyskane, a złodziejaszkowie dostali darmowy transport na komisariat.....lekko się zdziwili jak po ramieniach pokelpali ich gliniarze :-DD

oby częściej znajdywały się kradzione rowerki
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

Dragon-kr moze opiszesz dokładnie cała sprawę, fajnie by było
:D
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Gość

Post autor: Gość »

A już myślałem, że dostali darmową przejażdzkę w bagażniku. Normalnie Don Dragon :P
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

tak nabijajcie sie z goscia ...jak kiedys wasze zobaczy to nawet nie pomysli o odzyskaniu...pozdro dragon
http://skocz.pl/mojepink
Dragon-kr
Kontakt:

niech się śmieją sam się z tego śmieję :-))

sprawa mniej więcej wyglądała tak:

od ok. 4 tygodni kolesia widywałem u siebie w pracy i coś mu tam robiłem przy rowerku, ok. 1,5tyg temu spytał się mnie czy nie chciałbym kupić jego roewrka za 1000zł...stwierdziłem, że nie, bo kasy nie mam.......na drugi dzień poznałem pewnego Pana, który to się mnie spytał czy nie widziałem pewnych 2 rowerków bo zostały one skradzione, dokładnie je opisał( opis był zgodny z tymi w 100%.....fart chciał, że jak się przejechałem w sobotę na AWF, oni sobie tam jeździli i oglądali jak chłopaki skaczą...więc się z nim ugadałem(stwierdziłem że jednak kupię ten rower), przyjechał do mnie do pracy, rowerek na stojak, poszedłem na zaplecze, zadzwoniliśmy po zaprzyjaźnionych kolegów policjantów w cywilu(zjawili się w 5 minut!) i ich kulturalnie zwineli(jeden miał 18 drugi 17 lat.) między czasie dokładnie sprawdziłem oba rowerki..okazało się że był to strzał w 10....oba rowerki były i znowu są własnością prawowitego właściciela.....
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Dragon-kr SZACUNECZEK :)) oby takich KOZAKÓW więcej ....

Złodzieje to ścierwo maksymalne....łamać im kolana i ręce.....zostawiać w mrowisku i polewać syropem.......i dopiero na pałki dryniać..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

Dragon-kr brawo :)
Dragon-kr
Kontakt:

dzisiaj się jeszcze dowiedziałem, mimo że mają po 18 latek ich kartoteki nie są za cienkie.....z tego co się jeszcze dowiedziałem to Policja czekała tylko aby ich złapać na gorącym uczynku(co się udało) i już "siedzą" sobie wygodnie....

kurde strasznie się cieszyłem jak się upewniłem że to te rowerki :-) prawie jak małe dziecko jak dostanie lizaczka....heheh....
don_felippo
Kontakt:

Post autor: don_felippo »

a co jesli ich koledzy powróca do Twojego serwisu??

no jak by kazda kradziez rowerów tak sie konczyla to w krakowie po 2 miesiacach dresów nie bylo !!
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
Dragon-kr
Kontakt:

don_felippoprawdę mówiąc wątpię czy ich koledzy powrócą do serwisu......koledzy na komisariacie zapewne dali im do zrozumienia że jak coś będą kombinować to najpierw się do nich policja zgłosi a wtedy to już będą mieć przejebane na maxa........
don_felippo
Kontakt:

Post autor: don_felippo »

W sumie masz racje ale gratuluje :)
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
rzezbi
Kontakt:

Post autor: rzezbi »

Dragon-kr
nie docenialem Cie, myslalem ze siedzisz i nic nie robisz w tej sprawie ... a tak to gratuluje, musi to byc wspaniale uczucie odzyskac komus rower, a zlodziei oddac w rece policji :) Ciekawe co za to dostana ...

to pytalem Cie o cene tego roweru ...
pozdrawiam
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

też mi uczucie, ja nawet za odzyskanie browara nie dostałem...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
ODPOWIEDZ