Prośba do posiadaczy akity albo kupców
Prośba do posiadaczy akity albo kupców
Witam
mam małą prośbę ok 1,5 miesiaca temu zakupiłem akitke jestem z ramki bardzo zadowolony, ale przejdzmy do rzeczy
mam damper sprezynowy chcialbym sie z kims zamienic za powietrzny.. zmieniam styl jazdy i ten damper mi nie odpowiada
damper jest nowiutenki prawie nieśmigany
1. nie miałem czasu [ gram w 3 zespolach ]
2. praca...
mam do niego 2 sprezyny oryginalna i miększa
oczywiście daje obydwie
gdyby był ktoś chętny prosze o info
z gory dzienki
mam małą prośbę ok 1,5 miesiaca temu zakupiłem akitke jestem z ramki bardzo zadowolony, ale przejdzmy do rzeczy
mam damper sprezynowy chcialbym sie z kims zamienic za powietrzny.. zmieniam styl jazdy i ten damper mi nie odpowiada
damper jest nowiutenki prawie nieśmigany
1. nie miałem czasu [ gram w 3 zespolach ]
2. praca...
mam do niego 2 sprezyny oryginalna i miększa
oczywiście daje obydwie
gdyby był ktoś chętny prosze o info
z gory dzienki
www.myspace.com/fleer1
FORUM TO NIE GIEŁDA
pozdrawiam
Zachęcam do lektury: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8537
pozdrawiam
Zachęcam do lektury: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8537
" hejj
nie mam zadnych uprzedzen do allegro, bo sam tam kupuje/sprzedaje ale co po niektorzy juz przesadzaja z tematami na temat aukcji... zaczynaja powoli zasmiecac ta kategorie. wstrzymujcie sie z wrzucaniem takich tematow na forum, no chyba ze sprawa naprawde tego wymaga... bedzie przejrzysciej i mniej nie potrzebnych topicow...dziekuje i pozdrawiam :)"
w moim topicu nie ma ani linkow z allegro ani zadnego odwolania do allegro :P
poprostu luźna prośba :) tyle
a tak poza tym to nie chcialem nikogo urazic tym tematem :P
BTW nie posiadam konta na allegro
nie mam zadnych uprzedzen do allegro, bo sam tam kupuje/sprzedaje ale co po niektorzy juz przesadzaja z tematami na temat aukcji... zaczynaja powoli zasmiecac ta kategorie. wstrzymujcie sie z wrzucaniem takich tematow na forum, no chyba ze sprawa naprawde tego wymaga... bedzie przejrzysciej i mniej nie potrzebnych topicow...dziekuje i pozdrawiam :)"
www.myspace.com/fleer1
Dałem zły link. Już jest poprawiony.dxxb pisze:" hejj
temat tak czy tak muszę zamknąć.
Zamieść to ogłoszenie na giełdzie
Pozdr ;)