powiem tak .... ja mam pussy 2 , jest naprawde wypaśna , lekka ma Super kąty , jeden problem to właśnie Stery zintegrowane i kąt głowki poniewaz pussy ta jest ogólnie dostosowana tylko pod sztywniaka , ja mam PIKA Race , i za ch*** nie zrobię barspina dlatego że nie mogę wykręcić jednego korka ,,,, ale słyszłąm ze w dirtjamperach odkręcaja i jest spoko ...
szczrze to za taką cenę bym ją wzięła :)
Pussy 2007
geo ma taka sama jak poprzednia pussy, stery ma zintegrowane, ale wysokiej jakosci, w seryjnej odejda od tego bo z **** jest z amorem (zaczepia korkami), mniejsza waga, ale jest to prototyp na ktory niema gwarancji!!! niepowinien peknac, ale kto wie;) a co do innowacyjnego mocowania hamulca, jest to bardzo dobre rozwiazanie poniewaz po sciagnieciu kola i zalozeniu nic nie trzeba regulowac, zawsze jest w jednej pozycji:)
hymm niewiem zcy dobrze mowie ale ja maiłęm podobny wałek keidys w dragstarze z duro ze mi korki tarły o rame. Kumpel tez miał dragstara jak kazdy wie drag stery zintegrowane ale w sklepie znalazł stery z podkłądka uszczelniajaca od samego dołu ta podładka miała około 1 cm i wypchła duro o 1 cm w doł i on juz mogł krecic poszukajce moze znjadziecie takie stery do pussy 2.0 albo jak bedziecie mieli długie miski to niewbijajcie ich do konca tylko dajce podkładke POZDro
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))