yhm to mnie zjadlo ;)
yhm to mnie zjadlo ;)
zrodlo : gielda dhzone
" A-ZONE
Cena: 500 zl.
Opis: rama w idealnym stanie (glowka ktora odpadla jest przyspawana i dodatkowo wzmocniona tak samo jak wachacz ktory znowu zaczyna pekac) kolor czarny z zoltymi plomieniami biegnacymi od glowki ramy damper DNM ST 8 RC (stan dobry) dorzuce suport szimano"
----
hm co wy o tym myslicie :] kurde, nie wiem co za lol to napisal ale dobre ;) mowicie ze na allegro sa moski rozne a tutaj :D przyznac sie kto polamal azona i go probuje komus wcisnac :] (ale jak pomysle ze ktos to jeszcze kupi :D)
/to jest kompletny ot po prsotu mi sie nudzi ;)/
" A-ZONE
Cena: 500 zl.
Opis: rama w idealnym stanie (glowka ktora odpadla jest przyspawana i dodatkowo wzmocniona tak samo jak wachacz ktory znowu zaczyna pekac) kolor czarny z zoltymi plomieniami biegnacymi od glowki ramy damper DNM ST 8 RC (stan dobry) dorzuce suport szimano"
----
hm co wy o tym myslicie :] kurde, nie wiem co za lol to napisal ale dobre ;) mowicie ze na allegro sa moski rozne a tutaj :D przyznac sie kto polamal azona i go probuje komus wcisnac :] (ale jak pomysle ze ktos to jeszcze kupi :D)
/to jest kompletny ot po prsotu mi sie nudzi ;)/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
NIEBYWAŁA OKAZJA! Rower szosowy Kastle w wyśmienitym stanie(nówka sztuka nie śmigany). Nie zastanawiaj sie długo i SZYKUJ KASE! WARTO. Jak zobaczysz to pęknie Ci żyłka w mózgu i juz nie kupisz i niebywała okazja przejdzie Ci przed nosem. Bądź prawdziwym hardcorowcem i śmigaj na Kastlu!!!Nie zawiedzie Cię nigdy...w życiu!
http://www.dh-zone.com/gielda/fota.php? ... 8830&m=jpg
--------------------------------------------------------
A zone wymięka :D:D:D:D:D
http://www.dh-zone.com/gielda/fota.php? ... 8830&m=jpg
--------------------------------------------------------
A zone wymięka :D:D:D:D:D