Rower jużjest - co teraz?

Lugi
Kontakt:

Rower jużjest - co teraz?

Post autor: Lugi »

witam

Po "normalnej" jeździe roewerem postanowiłem się przerzucić na sporty bardziej grawitacyjne :) Rowerek już mam, niestety nie znam praktycznie żadnego ridera ani nie mam pojęcia co do rozmieszczenia miejscówek w grzodzie kraka :(. W zwiazku z tym pytanie - czy ktoś z was "przygarnąłby" newbie :d - generalnie chodzi mi o pokazanie miejscówek, pojeżdżenie, poskakanie (a raczej naukę skakania). Jestem na studiach zaocznych, i akurat w tym tygodniu nie pracuję, więc z chęcią bym sobie pojeździł. Z góry dzięki za pomoc
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Jako, że ogolnie na forum nie podaje sie namiarów na miejscówki...
to sugeruje dostać sie pod przystanek autobusu 134 (cracovia)... dziennie przewija sie tamtedy cale stado rowerzystow 'grawitacyjnych':]
Albo wydrapac sie pod zoo - tam tez dziennie przewija sie cale stado biker'ów którzy Ci powiedzą i pokaża jak sie jezdzi...
www.feel-free.pl
Lugi
Kontakt:

yasiuuu pisze:Jako, że ogolnie na forum nie podaje sie namiarów na miejscówki...
Dresy? :D
yasiuuu pisze: tam tez dziennie przewija sie cale stado biker'ów którzy Ci powiedzą i pokaża jak sie jezdzi...
Nie chcę sie wbijać na tzw "janka" z tekstem : cześć, mogę z wami poskakać?, poza tym w dzień powszedni chyba większość osób się uczy :/
yasiuuu
Kontakt:

Lugijak by na to nie patrzec skoro na forum sie wbiles 'na janka' to czemu mial bys bezposrednio nie podbic?:D

w krk bikerzy sa tolerancyjni 'dla nowych', wiec wal smialo...
www.feel-free.pl
Lugi
Kontakt:

heh, jeszcze mam parę pytań:

- o której mniej więcej być pod zoo, żeby na kogoś trafić (domyślam się, że większość rideró`w do południa się uczy)
- jeżeli dam na bagażnik bike`a (w autobusie 134 ), to czy na np. światłach jest możliwość aby go ktoś sobie "pożyczył"

To chyba wszystko :)
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

jakby byla taka mozliwosc to nikt by tak nie wozil
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

Lugi ale daruj stracisz duzo nerwow z tym pier.... bagaznikiem
http://skocz.pl/mojepink
yasiuuu
Kontakt:

minetooteraz sa juz tylko zamykane na kllucz bagazniki - nie musisz sie martwic ze Ci obejma ramy nie zlapie, wszystko cacy:-)
www.feel-free.pl
minetoo
Kontakt:

o kurcze to niedawno chyba? bylem jakies 3mce temu...
Lugi
Kontakt:

Byłem zarówno pod przystankiem 134 i jak i pod zoo i .... dupa nikogo nie było. A co do przewozenia rowerów bagażniekiem - podjechałem pod przystanek z 7 min przed odjazdem, usłyszałem od kierowcy żeby być wcześniej bo "zaraz odjeżdża" - po prostu wolał wpie.dolić kanapki niż zakładać rower :/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

to bylo trzeba mu powiedziec ze no problem-zdazysz.ja tak zawsze robie,nawet jak protestuja i szafa gra.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
minetoo
Kontakt:

Lugi obserwuj forum ustawki itp ja dzisiaj szukalem kogos na duala w Wolskim i nikt nie jechal trzeba bylo napisac i juz bysmy smigali
ODPOWIEDZ