Jakie macie proste patenty aby wyeliminować stukanie w lewej goleni???? LamiNAT ten olej był troche za rzadki!!!!
Też bym chciał wiedzieć jak powiększa sie skok a nie tylko wysokość!!
gzugzu wystarczy założyć na nią koszulkę termokurczliwą(izolacje do kabli):D i troszke podgrzać żeby ładnie przylegała to sprężyny....i ogólnie po stukaniu
na pewno sie da. dolozyc cos pod sprezyny negatywne, przyciac sprezyny pozytywne i ewentualnie elastomer troche. duzo mierzenia zeby wszystko spasowac...
[quote="dambian"]witam
ztuningowałem mojego NS według tego poradnika
pracuje o niebo lepiej ale zastanawiam sie po jakim czasie szlag go trafi ;/ Wiadomo po coś tą opaske tam założyli ;) i na pewno wiedzieli po co ;)
ja mam durowski tlumik w moim mz race. opaske mam zalozona. tylko sobie tlok stuningowalem. i amor chodzi wysmienicie...tylko olej rzadszy troche wlac musze
Sprawa jest troche głupia :D.Mój młodszy brat rozberał duro bo chcaił je stuningować.Z prawego laga czyli tam gdzie jest ten niby tłumik już po wyjęciu sprężnyny "wyskoczyła" taka prosta rurka z spręzyną na końcu.I tu pojawai się moje pytanie czy tą rurkę z sprężyną nalerzy wsadzić spręzyną do dołu laga czy do góry a prętem w dół?.Wiem ze pytanie wydaje się dziwne ale ja sam nie mam pojęcia jak to zrobić. Nie małem nigdy duro a nie ma teraz nikogo w okolicy sie spytac ,a bart chce jeżdzić jeszcze dziś.Mógłby ktoś napisac jak to włorzyć.
wszystko jest w poradniku napisane co gdzie ma byc. Ta metalowa srebrna rurka to tlumik, w srodku potem powinien znalezc sie olej. To w srodku (pałeczka + grzybek na koncu) musi byc w srodku tej srebrnej rurki "pretem" do dolu (ten "pret" musi przejsc przez dziure) a tym grzybkiem do gory. tyle.