mieszkanie/stancja/pokoj krakow
mieszkanie/stancja/pokoj krakow
Poszukuje lokum w krakowie bo wlasnie sie dowiedzialem ze nieprzyznano mi akademika. Mieszkam raczej daleko od krakowa (500 km) i zostalo mi malo czasu na znalezienie mieszkania, a moze akurat ktos z was tez ma zamiar tam studiowac albo zna kogosd kto mial by dla mnie miejsce. Cena żeby nieprzekraczala 400zł ( z mediami ).
W mieszkaniu musi sie tez znalezc miejsce na rower oczywiscie.
W mieszkaniu musi sie tez znalezc miejsce na rower oczywiscie.
-
- Kontakt:
hej !!
Tez szukam w kraku mieszkania do wynajęcia. Tylko ze ja mieszkam w krk ale musze sie wyporawdzić hehe bo rodzinka sie wyporwadza poza kraków a mieskzanie sprzedaje.
Moje gg: 1022343 - napewno razem na szybkości wynajmiemy 2-3 pokojowe mieszkanie i sie dobrze podzielimy kosztami !
Z rowerem nie ma porblemów o ile bede mógł trzymac swoj !!
Tez szukam w kraku mieszkania do wynajęcia. Tylko ze ja mieszkam w krk ale musze sie wyporawdzić hehe bo rodzinka sie wyporwadza poza kraków a mieskzanie sprzedaje.
Moje gg: 1022343 - napewno razem na szybkości wynajmiemy 2-3 pokojowe mieszkanie i sie dobrze podzielimy kosztami !
Z rowerem nie ma porblemów o ile bede mógł trzymac swoj !!
W centrum w tej cenie coś znaleźć będzie BARDZO cięzko na pograniczu huty/centrum lub ściślej w hucie bez wiekszych problemów.
A mimo tego co wszycy mówią to jest to spokojna i ładna dzielnica - szczególnie latem.
ALe czekam az chłopaki sie odezwa na gg :)
Ja od rana jestem w robocie - jeśli chcecie pogadać dzowńcie: 508 631 376
A mimo tego co wszycy mówią to jest to spokojna i ładna dzielnica - szczególnie latem.
ALe czekam az chłopaki sie odezwa na gg :)
Ja od rana jestem w robocie - jeśli chcecie pogadać dzowńcie: 508 631 376
no to zaje****** az sie niespodziewalem takiego odzewu z forum :D
Mnie interesuja raczej tylko okolice centrum i na poludnie od niego (dojazd na uczelnie). Oferty sa ale przewaznie omijalem mieszkania 4 pokojowe bo niemial bym z kim go wynajac. Ja nawet moglbym mieszkac w pokoju z kims jakos bym to przezyl ;p
A w nowej hucie to po 300 nawet mozna cos wychaczyc ale mi tam odpada bo bym z 30-40 minut jechal do budy ;/
Mnie interesuja raczej tylko okolice centrum i na poludnie od niego (dojazd na uczelnie). Oferty sa ale przewaznie omijalem mieszkania 4 pokojowe bo niemial bym z kim go wynajac. Ja nawet moglbym mieszkac w pokoju z kims jakos bym to przezyl ;p
A w nowej hucie to po 300 nawet mozna cos wychaczyc ale mi tam odpada bo bym z 30-40 minut jechal do budy ;/
na campusie 600 lecia uj na gronostajowej to osiedle ruczaj. Tam bede miec prawie wszystkie zajecia. Widzialem wczoraj oferte mieszkania w samym centrum 155 m^2 za 2000 + media 4 pokoje oddzielne i 3 przechodnieto jak by tak dorwac z 8 osob... Albo jednopokojowe za 680 +media :) wiec powinnismy cos znalesc