Hmm Gold Label 2 czy Marzocchi 888

Mati_BS7
Kontakt:

Hmm Gold Label 2 czy Marzocchi 888

Post autor: Mati_BS7 »

A wiec zwracam sie do was z prozba poniewaz mam delemat.DO mojej rangi kwalifikuja sie te 2 amorki co w temacie chodzi mi o latanie jakis dropikow (w zasadzie o to najbardziej chodzi lecz przy gold labelu moglby byc jeszcze street).Co do mojej ramy to point . Co wybrali byscie na mowim miejscu ???? A moze jakies inne propozycje moze poczekac na nowego rs liryka ?? Pomozcie
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Mati_BS7przede wszystkim to polecam zmiane ramy i kupienie w takim wypadku czegos tanszego, point nie pociagnie dlugo
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Mati_BS7
Kontakt:

lankru pisze:Mati_BS7przede wszystkim to polecam zmiane ramy i kupienie w takim wypadku czegos tanszego, point nie pociagnie dlugo
ALe jest to point ze wzmocnieniami wlasnej roboty wiec trzyma sie bardzo dobrze ale jaki amor polecacie bo chyba nie o rame tu chodzi!!!
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

Mati_BS7 masz jakiś dziwny dylemat... to taj jakbyś się zastanawiał czy kupić samolot czy samochód :/ przecież te amory nie mają ze sobą w zasadzie nic wspólnego, gold label typowy do street/dirt a 888 do dh/fr a pozatym point z 888 długo nie pojeździ bo głowka odpadnie i kąt będzie tragiczny :/ ogarnij sie ziom
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

hymmm wiesz ja na twoim miejscu kupił sztywne widełki..... sa zajebiste do dropów...sztywne widły rama hardtail i latasz 3m dropy.... sam latam 3m czasmi 4m i jakos zyje..... najgorsze sa piersze 3 skoki....rece jabys mial zaraz se polamac tak lataja....ale tak potem to luzacko
wyrobisz se technike.... luzzzz
potem na fullu bedziesz janlepszy na swiecie....chociaz ja nigdy nie zostawie moje sztywne widełki.... za rok jade na dh do szklarskiej na nich.....moze jakis slopstyle potem...zobaczy sie

pozdrower
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
Szerszu
Kontakt:

aha a najlepsze sa destroyera..ale trudno je dostac
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

dwa wogole inne amorki i dw różne zastosowania sprecyzuj do czego cchesz go używać wtedy bedzie jasniejsza sytuacja_
Mily J-no
Kontakt:

Post autor: Mily J-no »

Szerszu pisze:sa zajebiste do dropów...sztywne widły rama hardtail i latasz 3m dropy.... sam latam 3m czasmi 4m i jakos zyje

Zapomniałeś napisać że zanim skaczesz z tych drobów to testujesz je skacząc na głowe.
Szerszu
Kontakt:

a no fakt...korwa taka gapa.....sorry....wlasnie to prawda....oczywiscie bez kasku....bo jeszcze by sie porysował....
Mati_BS7
Kontakt:

wojtek1111 pisze:Mati_BS7 masz jakiś dziwny dylemat... to taj jakbyś się zastanawiał czy kupić samolot czy samochód :/ przecież te amory nie mają ze sobą w zasadzie nic wspólnego, gold label typowy do street/dirt a 888 do dh/fr a pozatym point z 888 długo nie pojeździ bo głowka odpadnie i kąt będzie tragiczny :/ ogarnij sie ziom
TO sie zastanawiaj czy kupic samolot czy samochud ja bym kupil samolot ale co to ma do amorkow a co do mojego zastosowania to co cie to interesuje co bedze z nim robil ....
Szerszu
Kontakt:

a tak ogulnie korwa.....ty Mily J-no co ty sobie myslisz wazonie ******......jezdzisz po jaworznie ta tym swoim karpielu armagedonie z shiverem na przodzie i myslisz ze lans
nie kozacz bo ci rozjebie te troje okularki na ryju....

pozdROWER
Mati_BS7
Kontakt:

EJ kurwa sorki czesm mam taki zastuj rozumu i nie wiem co robie sorki proste ze bede jezdzil w tym w czym bede dal rade ale glownie dropy
Mily J-no
Kontakt:

Post autor: Mily J-no »

Szerszu pisze:a tak ogulnie korwa.....ty Mily J-no co ty sobie myslisz wazonie ******......jezdzisz po jaworznie ta tym swoim karpielu armagedonie z shiverem na przodzie i myslisz ze lans
nie kozacz bo ci rozjebie te troje okularki na ryju....

walnij sobie baranka z przytupem :P
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Mati_BS7 ja jebie, jak ma Ci ktos przechuju porodzic jaki masz kupic amor jak nei chcesz powiedziec do czego go chcesz. Poza tym porownujesz amory zupelnie z innej polki. Gold label street dirt/888 dh. Wiec co tu wybrac. Moge Ci napisac, ze ja ym wziol gold laela
. Bo jezdizlem street. No ale ty chcesz latac dropy ?:>
Ssij pento
Szerszu
Kontakt:

Mily J-nocie pyknol
Mati_BS7
Kontakt:

Zas kur... Jaworzno bydlo robi ja pier.... co to ma byc no nie mam sily doradzi mi ktos jakiego tego amorka bo mam dosc tych Jaworznianczykow.
Szerszu
Kontakt:

a tak do tematukup se takiego
http://www.dmrbikes.com/?Section=produc ... id=FRMXALT
i sie odpierdul
bo nie bede dawal porad 9latkowi który nie ma co z kasa robic i wali dropy 20cm......
pozdrower
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Ludzie co jest z Wami wezcie seie uspokujcie i niewyzywajcie się!! jak macie sobie co do wyjasnnienia to piszcie sobie Pw a nie tu na forum ;]
Szerszu
Kontakt:

froger34
Ludzie co jest z Wami wezcie seie uspokujcie i niewyzywajcie się!! jak macie sobie co do wyjasnnienia to piszcie sobie Pw a nie tu na forum ;]________________
jeb sie...nie twoja sprawa buraku
Zablokowany