A wiec zwracam sie do was z prozba poniewaz mam delemat.DO mojej rangi kwalifikuja sie te 2 amorki co w temacie chodzi mi o latanie jakis dropikow (w zasadzie o to najbardziej chodzi lecz przy gold labelu moglby byc jeszcze street).Co do mojej ramy to point . Co wybrali byscie na mowim miejscu ???? A moze jakies inne propozycje moze poczekac na nowego rs liryka ?? Pomozcie
Mati_BS7 masz jakiś dziwny dylemat... to taj jakbyś się zastanawiał czy kupić samolot czy samochód :/ przecież te amory nie mają ze sobą w zasadzie nic wspólnego, gold label typowy do street/dirt a 888 do dh/fr a pozatym point z 888 długo nie pojeździ bo głowka odpadnie i kąt będzie tragiczny :/ ogarnij sie ziom
hymmm wiesz ja na twoim miejscu kupił sztywne widełki..... sa zajebiste do dropów...sztywne widły rama hardtail i latasz 3m dropy.... sam latam 3m czasmi 4m i jakos zyje..... najgorsze sa piersze 3 skoki....rece jabys mial zaraz se polamac tak lataja....ale tak potem to luzacko
wyrobisz se technike.... luzzzz
potem na fullu bedziesz janlepszy na swiecie....chociaz ja nigdy nie zostawie moje sztywne widełki.... za rok jade na dh do szklarskiej na nich.....moze jakis slopstyle potem...zobaczy sie
wojtek1111 pisze:Mati_BS7 masz jakiś dziwny dylemat... to taj jakbyś się zastanawiał czy kupić samolot czy samochód :/ przecież te amory nie mają ze sobą w zasadzie nic wspólnego, gold label typowy do street/dirt a 888 do dh/fr a pozatym point z 888 długo nie pojeździ bo głowka odpadnie i kąt będzie tragiczny :/ ogarnij sie ziom
TO sie zastanawiaj czy kupic samolot czy samochud ja bym kupil samolot ale co to ma do amorkow a co do mojego zastosowania to co cie to interesuje co bedze z nim robil ....
a tak ogulnie korwa.....ty Mily J-no co ty sobie myslisz wazonie ******......jezdzisz po jaworznie ta tym swoim karpielu armagedonie z shiverem na przodzie i myslisz ze lans
nie kozacz bo ci rozjebie te troje okularki na ryju....
Szerszu pisze:a tak ogulnie korwa.....ty Mily J-no co ty sobie myslisz wazonie ******......jezdzisz po jaworznie ta tym swoim karpielu armagedonie z shiverem na przodzie i myslisz ze lans
nie kozacz bo ci rozjebie te troje okularki na ryju....
Mati_BS7 ja jebie, jak ma Ci ktos przechuju porodzic jaki masz kupic amor jak nei chcesz powiedziec do czego go chcesz. Poza tym porownujesz amory zupelnie z innej polki. Gold label street dirt/888 dh. Wiec co tu wybrac. Moge Ci napisac, ze ja ym wziol gold laela
. Bo jezdizlem street. No ale ty chcesz latac dropy ?:>
froger34
Ludzie co jest z Wami wezcie seie uspokujcie i niewyzywajcie się!! jak macie sobie co do wyjasnnienia to piszcie sobie Pw a nie tu na forum ;]________________
jeb sie...nie twoja sprawa buraku