Za ktorym razem zdaliscie na prawko ??
zalozylem ten temat bo wlasnie dzisiaj oblalem drugi egzamin :( ale to jest panowie parodia to **** !!! wiecie za co mnie oblal ??
- na poczatku od razu mnie opierdolil za to ze ustapuje pierszenstwa ppieszym (!) tak tak mowie serio !!!!
- a oblal mnie za to ze kazal mi na najblizszym skrzyzowaniu skrecic w lewo bylem moze 200-300 m przed skrzyzowaniem na dwupasmowce wiec zmienilem sobie pas a gosc mi wyskakuje : to nie jest anglia tu jest ruch prawstronny i dziekujemy ;p
- na poczatku od razu mnie opierdolil za to ze ustapuje pierszenstwa ppieszym (!) tak tak mowie serio !!!!
- a oblal mnie za to ze kazal mi na najblizszym skrzyzowaniu skrecic w lewo bylem moze 200-300 m przed skrzyzowaniem na dwupasmowce wiec zmienilem sobie pas a gosc mi wyskakuje : to nie jest anglia tu jest ruch prawstronny i dziekujemy ;p
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
a slyszalem od kolegi ze jeden gosc jechal juz wracajac z egzaminu wszystko pieknie ladnie egz dzdany na 100% a tu mam baba wyskakuje na maske na srodku ulicy i lezy na masce!!!
koles juz mysli aha fajnie to pozdawane
a egzaminator na to :
dobrze tak k.urwie jak sie pod kola pcha i zaliczyl mu :D jest roznie :D
koles juz mysli aha fajnie to pozdawane
a egzaminator na to :
dobrze tak k.urwie jak sie pod kola pcha i zaliczyl mu :D jest roznie :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja zdałem za pierwszym, poprostu miałem farta w tym dniu. Jak wychodziłem z domu na egzamin to brachol do mnei z takim tekstem " Po co ty tam jedziesz, lepiej weź kase na next exam. Bo testów nie robiłeś:)"
Teoria bez błędów... Niektórzy zdawali teorie już 7 raz:|i egzaminator znał już ich bardzo dobrze :D
Z teori wyszło nas trzech i losowanko ja "ciągnąłem" i wyszło góreczka + parkowanie w zatoczke...
Na egzamin ubrałem buty dwa różne. Jeden niebieski i jeden czarny, lecz ten sam model i firma. I egzaminator się pyta czy to na szczęście;) a ja tak. Z placu wyszło nas dwóch, no i zdaliśmy:D a przed zjazdem do ośrodka kolo mówi, jak powiesz co źle zrobiłeś to zdałeś... i zdałem :D
Teoria bez błędów... Niektórzy zdawali teorie już 7 raz:|i egzaminator znał już ich bardzo dobrze :D
Z teori wyszło nas trzech i losowanko ja "ciągnąłem" i wyszło góreczka + parkowanie w zatoczke...
Na egzamin ubrałem buty dwa różne. Jeden niebieski i jeden czarny, lecz ten sam model i firma. I egzaminator się pyta czy to na szczęście;) a ja tak. Z placu wyszło nas dwóch, no i zdaliśmy:D a przed zjazdem do ośrodka kolo mówi, jak powiesz co źle zrobiłeś to zdałeś... i zdałem :D
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Ja zdałem za PIERWSZYM razmem! I to jeszcze były jaja bo egzaminatora musiałem zawieść do domu, bo sobie tak wymyślił - przez centrum miasta :| Na dodatek wyleciał mi na droge jakiś dziadek na rowerze z podporządkowanej prosto pod auto :)
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Mam pytanie, czy ktoś z Was zdawał w Nowym Sączu? pytam bo sie zastanawiam nad egzamem tam, bo w krakowie są terminy czekania juz pod 2 meisiace;/
A niestety oblali mnie w krakowie (co uwazam za niesluszne), ale odwolanie trwa do 3 miesiecy;/ wiec wole isc na egzamin gdzie indziej...
A niestety oblali mnie w krakowie (co uwazam za niesluszne), ale odwolanie trwa do 3 miesiecy;/ wiec wole isc na egzamin gdzie indziej...
www.feel-free.pl
yasiuuu ja robię prawko w Nowym Sączu,firm jest naprawdę dużo i jest luz z zapisywaniem sie,a co do miasta to naprawdę prościzna!już na pierwszych godzinach jezdziłem pewny siebie i wyluzowany,polecam ten sam ośrodek szkolenia-"Madziar" 604 459 537-Jan Madziar,ja płaciłem tysiaka,może dlatego że mój stary zna właściciela hihi:)bo gdzie indziej biorą po ok 1200pln