jakie 888 do NS Bitch
Szerszu
GNOJU ZAMKNIJ SIE
naucz sie jezyka polskiego i potem go uzywaj, pff
MÓZG sie pisze. A jak wyjedziesz z dysleksja czy innym dysmÓzgowiem to Cie wysmieje
kurwa, mialem bitcha chyba pierwszego w polsce. jezdzielm na wielu roznych setupach: amory 100, 130, 150mm w jednej polce, sztywne dwa widelce, jakis marny suntourek, jurek 170, monster 01 - na kolach 24, 26, obu naraz.
i wiem do cholery co mowie!
Dm ds lepiej wypada na tym samym osprzecie z juniorem co bitch, po prostu
Ze wszystkich setupow bitch z dj 130mm podpasowal mi najlepiej, wtedy ten rower byl naprawde spoko.
Popek333 ale to juz dawno temu bylo jak mi wyparowal....
lubie gnoic:P
Cytat Twoj GNOJU
Zamknij pape i przestan kozaczyc i nie podskakuj
Jak GOWNO wiesz i czytasz tylko katalogi i sie probojesz wywyzszac na internetowym forum to fajne masz
pffff
looser
GNOJU ZAMKNIJ SIE
naucz sie jezyka polskiego i potem go uzywaj, pff
MÓZG sie pisze. A jak wyjedziesz z dysleksja czy innym dysmÓzgowiem to Cie wysmieje
kurwa, mialem bitcha chyba pierwszego w polsce. jezdzielm na wielu roznych setupach: amory 100, 130, 150mm w jednej polce, sztywne dwa widelce, jakis marny suntourek, jurek 170, monster 01 - na kolach 24, 26, obu naraz.
i wiem do cholery co mowie!
Dm ds lepiej wypada na tym samym osprzecie z juniorem co bitch, po prostu
Ze wszystkich setupow bitch z dj 130mm podpasowal mi najlepiej, wtedy ten rower byl naprawde spoko.
Popek333 ale to juz dawno temu bylo jak mi wyparowal....
lubie gnoic:P
Cytat Twoj GNOJU
Zamknij pape i przestan kozaczyc i nie podskakuj
Jak GOWNO wiesz i czytasz tylko katalogi i sie probojesz wywyzszac na internetowym forum to fajne masz
pffff
looser
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
konex Mooda dostałeś to myślisz że jesteś kozak ? gościu Ty jestes z dupy, nabijasz dziennie 12 postów (chyba w ogóle nie jeździsz ino je nabijasz), i 12 z tych postów jest o niczym, jest gówno warte, musisz mieć sporo kompleksów że dowartosciowywujesz sie moderowaniem, i co teraz ? bana mi dasz bo Ci pojechałem ? w dupie to mam.
Cszyvy a Ty sobie kolego uwazaj, nam z jaworzna wszystko można... a takich jak Ty ja miele za freeeee.... powaga
Cszyvy a Ty sobie kolego uwazaj, nam z jaworzna wszystko można... a takich jak Ty ja miele za freeeee.... powaga
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
paqman I kto tu kozaczy stary?! Kogo posty są o niczym? A nawet jesli nie to nic nie wnoszą nic do tematów oprócz kłótni i lansowania sie jaki jesteś silny i czego to nie mogą chłopaki z Jaworzna..
Po pierwsze primo nie mam takiej władzy żeby banować, takie rzeczy to tylko Nikom (administrator), ja moge co najwyżej wnioskować.
2. Ban dla Ever-a wisiał w powietrzu i to nie moja zasługa
Zastanówcie się Panowie paqman i Szerszu bo to nie pierwszy raz kiedy robicie syfilis na forum!
Po pierwsze primo nie mam takiej władzy żeby banować, takie rzeczy to tylko Nikom (administrator), ja moge co najwyżej wnioskować.
2. Ban dla Ever-a wisiał w powietrzu i to nie moja zasługa
Zastanówcie się Panowie paqman i Szerszu bo to nie pierwszy raz kiedy robicie syfilis na forum!
http://www.dh-zone.com/forum/search.php ... hor=paqman to wystarczy i nawetnie musze nic pisać. I nie pisze tego zeby sie podlizac moderatorowi tylko nie widziałem żebyś coś sęsownego napisał
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
-
- Kontakt: