Witam,
na allegro widzialem aukcje w ktorej koles oferuje przerobke duro na otwarta kąpiel itd. co wy o tym sądzicie? moze znacie jakis poradnik gdzie idzie to zrobic samemu? podobno po takim tuningu amor chodzi w niskich temperaturach a zima zbliza sie wielkimi krokami
michalek6000 to nnib dziala:/ ale w starszych modelach(2004?) tylko na krotka mete.. pozniej amor sie psul i przestawa dobrze dzialac, moze to wina tuningu zle byl zrobiony nie wiem.. ale nromlany tuning z uszczelka w tlumiku wystarcza calkowicie! :>
no ja ten klasyczny tuning mam (podkladka wyciągnięta i olej nowy ) ale duro wciąz twardnieje razem z chłodnym powietrzem np. wieczorem. moze znacie jakies stronki z tym tuningiem z gory dzieki, ja nic nie znalazlem, przynajmniej nic za darmo ;]
mar3k <> ale pierdzielisz głupoty za przeproszeniem.Tuning możesz zrobić w każdym duro, nawet 2006 - wiem bo już robiłem. Poza tym nie wiem, co w tym tuningu mogłoby się zepsuć.Przecież ja tylko dokładam uszczelki i wlewam olej.(no i oczywiscie wyjmuje opaskę).
Robiłem Ci amorka? Nie? To skąd taka opinia?
A z tuningowaniem już skończyłem i teraz na serio chcę napisać poradnik tuningowy.
Jak ktoś jest w Wrocławia, to niech wpadnie do mnie z amorkiem i z cyfrówką. Zrobimy poradnik i ktoś będzie mieć darmowy tuning. Pasuje mi w sumie sobota albo niedziela. Z racji tego, że nie mam aparatu a moje duro jest już bezpowrotnie stuningowane, sam sobie nie poradzę.