[Kraków] potrzebne palety na northshore?
[Kraków] potrzebne palety na northshore?
panowie jestem na tym forum i w krakowie bede jeszcze kilka dni i mam na zbyciu jakie moze nawet 100 palet jednorazowych transport moge dac za jakies 30 zl zostawie wam nr telefonu i prosze o kontakt 663-567-200
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jesli ktos chce je zabierac poto by sprzedac to raczej sie zdziwi bo za te palety daja po 2 zlote gora 3 daje te palety na NS'y i moge zagwarantowac dostawe tych palet co 2 tygodnie moze nie w takiej ilosci ale zawsze cos kolo 15 powinno byc dzisaj bede w krakowie ale jeszcze nie wiem o ktore to moge sie ustawic ze wszystkimi co sa zainteresowani na rynku i sie dogadamy a jak nie dzis to w niedziele :)
pozdro dla KRAKOWA
pozdro dla KRAKOWA
-
- Kontakt:
Witam
Umowilem sie wstepnie z LOBO704 zeby dogadac sie co do miejsca i terminu dostarczenia tych palet.
Na poczatku myslalem zeby skonczyc "swojego" ns'a (ludzie "z awf" moze wiedza o co chodzi), jednak doszedlem do wniosku ze zaczela sie szkola, a co za tym idzie nie bede miec duzo czasu zeby budowac, po drugie jak wiadomo palety latwo jest ukrasc i sadze ze zanim cokolwiek bym zrobil palety ktos by sobie przywlaszczyl.
Moze oddamy je w takim razie w rece glownego budowniczego Krakowa, Sławka? Sadze ze z 70 palet cos by wykombinowal ;)
trzeba tylko ustalic jak i kiedy te palety tam dostarczyc.
Umowilem sie wstepnie z LOBO704 zeby dogadac sie co do miejsca i terminu dostarczenia tych palet.
Na poczatku myslalem zeby skonczyc "swojego" ns'a (ludzie "z awf" moze wiedza o co chodzi), jednak doszedlem do wniosku ze zaczela sie szkola, a co za tym idzie nie bede miec duzo czasu zeby budowac, po drugie jak wiadomo palety latwo jest ukrasc i sadze ze zanim cokolwiek bym zrobil palety ktos by sobie przywlaszczyl.
Moze oddamy je w takim razie w rece glownego budowniczego Krakowa, Sławka? Sadze ze z 70 palet cos by wykombinowal ;)
trzeba tylko ustalic jak i kiedy te palety tam dostarczyc.
panowie jutro rano juz mnie nie bedzie w krakowie wiec prosze o kontak odnosnie palet dzis albo jutro bo za pare dni nie bedze mial wplywu na to co sie z nimi stanie
chodzi o to ze moze cie je odebrac bo sprawa jest dogadana z wlascicielem ale trzeba je odbierac systematycznie co tydzien wiec decyzja jak to zrobicie jest wasza wiec trzeba dzialac teraz jest sporo palet tak z 70 - 80 ale w miare uplywu czasu bedzie to ilosc tak okolo 15 - 20 tygodniowo ja poprosze zeby palety ktore sa teraz poczekaly do poniedzialku a potem juz nie wiem co sie z nimi stanie nr telefonu jest podany jak cos prosze dzwonic
pozdro dla all kedys sie jeszcze pojawie w krakowie to moze polatamy :P
chodzi o to ze moze cie je odebrac bo sprawa jest dogadana z wlascicielem ale trzeba je odbierac systematycznie co tydzien wiec decyzja jak to zrobicie jest wasza wiec trzeba dzialac teraz jest sporo palet tak z 70 - 80 ale w miare uplywu czasu bedzie to ilosc tak okolo 15 - 20 tygodniowo ja poprosze zeby palety ktore sa teraz poczekaly do poniedzialku a potem juz nie wiem co sie z nimi stanie nr telefonu jest podany jak cos prosze dzwonic
pozdro dla all kedys sie jeszcze pojawie w krakowie to moze polatamy :P