Siemka :) Jestem początkukujący kupilem sobie 2 miechy temu bike Gianta Bouldera << Dobry bike na poczatek ?? mam takie pytanie chce do niego kupic tarczówki do 350 zl jakie radzicie, oraz chce kupic obręcz do 150 zl ? :)) Z góry dzięki Czekam na odpowiedz :) PzDr !
kup Dmr DV albo Double tracki a co do hamlpi to mysle ze raczej chcesz jednego hampla to hayes hfx9,avid bb7 albo avid juice 5 a i wybor ramki to taki średni :P moim zdaniem no wiadomo zalezy ile dałes
Rowerek na początek styknie, tarczówki za tą kase to bym ci polecił avid'y bb5 z allegro na pewno będziesz zadowolony, a obręcz to alexrims supra bh.
"szczałka" :)
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Coilerdh pisze:Rowerek na początek styknie, tarczówki za tą kase to bym ci polecił avid'y bb5 z allegro na pewno będziesz zadowolony, a obręcz to alexrims supra bh.
"szczałka" :)
Chyba nie mam piast pod tarcze ale nie wiem :( mysle ze najlepiejj chyba bedzie pojechac do servisu i sie zapytac czy da sie zamontować jak i za ile oni mi to zrobią a co do skrucania szprych to ja mam 13 lat więc chyba sorbie tego nie zrobie :] będe go wykozystywał 30 % w fr 60 w streecie ;] 10 % w dircie ;] PzDr !
złożenie kołka w serwisie kosztuje około 10-15 zł jeszce zalezy w którym a jesli bedzies zmusiał wynienić szprychy to bedzie wydatek około 30zł minimalnie..