Kiera i mostek do racingu!
-
- Kontakt:
Froger, n.apierdlasz na tym forum po kilka postów w każdym wątku ale często p.ierdolisz takie głupoty że głowa mała...froger34 pisze:ta kiera kcnc waży 255g a Bad mam 380 .. 100gr różnicy opłaca się tyle przepłacać?! nie wiem ja bym napewno nie przepłacił ale jak ci nie szkoda kasy to bierz...
Pomyśl sobie, 100g na obręczy, 200g na komplecie, na oponach po 200, kiera, most 200, itp. itd. można tak wyliczać każdą część w rowerze "że co tam 100g.." ale gram do grama i robi się kilogram...
Ogarnij się, nie każdy musi jeździć na Dragstarze, z Juniorem, Double Trackach i zestawie NS-a z Hayesami 9...;/
Co do tematu, sam mam podobny dylemat więc nie pomoge... ;D
Myślałem nad jakimś Eastonem, Syncrosem albo Race Face-m.
miałem kierke Easton, ale byłą krotka to ja zamieniłem na muthe hucke 730mm:D jak ja przynioslem do domu i porwonalem obie, to az mi szkoda bylo zakladac ta muthe, bo byla taka roznica w wadze! Normalnie jak 2x Easton, przejebany kloc! Tyle ze ten Easton byl waski;/ Ale firma ma zajebiste komponenty:D
Jonek bier haśpla za 600zł, yo:D
Jonek bier haśpla za 600zł, yo:D
http://nuestro-mundo.pl/