Uwaga! Kurwy złodzieje... (W-WA)
-
- Kontakt:
Ja też ostatnio miałem akcję:))) Pojechałem sobie do Szklarskiej na zjeździk. Czekam sobie na ławeczce na kolegę a tu 3 takich wakacjowiczów wieśniaków po 25 lat przypakowanych idzie. I oczywiście tekscik typu "Za ile sprzedasz rower itp." Kolesie są coraz bliżej to ja jeb 661 bv 2 na głowe zeby nie dostac wskakuje na bika i jeb w ich strone. Byłem zdygany ale uciekając butnąłem jednego:P Nie wiem czy go zabolało bo sie nie obracałem ale miałem satysfakcję, że uszedłem z życiem i rowerem:P Czasami lepiej się ośmieszyc i uciec niż stracic rower i dostać...
pzdo
pzdo
eeeeee.....rower...
KFP - wporzo że piszesz o takich przygodach , wiara czytając takie topiki będzie na przyszłość bardziej wyczulona na takie sytuacje
RESPEKT ZIOMAL . Mi i kumplowi zajebali kiedyś DS biki , ale cóż było ,minęło , teraz próbujemy jeździć w grupach minimum 3-4 osoby .
Ostatnio 3 ziomalom chcieli zajebać biki ostatecznie to zagadali , oddali komóry , kamerę i portfele , i Łebki sobie poszły. RESPEKT dla naszej POLICJI
, bo w niedługim czasie złapali wszystkich , a muszę napisać że było o co walczyć ( rasowe zjazdówy DH ,DS ,hardtail i full RB dragstar itd. ).
MOJA RADA NA ZLODZIEJSTWO JEST TAKA ZE JEZELI JEST OKAZJA TO ********** ILE SIL W NOGACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RESPEKT ZIOMAL . Mi i kumplowi zajebali kiedyś DS biki , ale cóż było ,minęło , teraz próbujemy jeździć w grupach minimum 3-4 osoby .
Ostatnio 3 ziomalom chcieli zajebać biki ostatecznie to zagadali , oddali komóry , kamerę i portfele , i Łebki sobie poszły. RESPEKT dla naszej POLICJI
, bo w niedługim czasie złapali wszystkich , a muszę napisać że było o co walczyć ( rasowe zjazdówy DH ,DS ,hardtail i full RB dragstar itd. ).
MOJA RADA NA ZLODZIEJSTWO JEST TAKA ZE JEZELI JEST OKAZJA TO ********** ILE SIL W NOGACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KFP - wporzo że piszesz o takich przygodach , wiara czytając takie topiki będzie na przyszłość bardziej wyczulona na takie sytuacje
Ja mam taki fajny plecak długi i wąski na plecy to kupię sobie w sportowym w centrum kija bo palanta:P Po 35zł są a plecaki po 80 więc za 115zł mamy niezły zestaw obronny z miejscem na 1,5l wody:) Już przypasowałem to wystaje tylko rączka więc można fajnie wyjąc:)))))))))
pozdro i nie dajcie się:/
pozdro i nie dajcie się:/
eeeeee.....rower...
Osobiscie polecam branie ze soba na bika np. do plecaka jakis przedmiotów do obrony :
1) jakas krótka lola max 40 cm , najlepsze sa drewniane ; ) nie polecam metalowych bo sa za ciezkie i moga spowodowac za duze szkody u napastnika
2) GAZ CS , koszt ok 15 zl , w Wa-Wie macie stadion tysiaclecia wiec mozna sie zaoptrzyc u jakiegos handlarza za wschodniej granicy . POLECAM GAZ CS bo jest poreczny i cholernie mocny ( sam wypróbowalem go na sobie --- JEST KOSA --- )
3) Nie polecam nozy , baterrfly ,i rurek stalowych do odkrecania kól samochodowych ( z wiadomych wzgledów )
1) jakas krótka lola max 40 cm , najlepsze sa drewniane ; ) nie polecam metalowych bo sa za ciezkie i moga spowodowac za duze szkody u napastnika
2) GAZ CS , koszt ok 15 zl , w Wa-Wie macie stadion tysiaclecia wiec mozna sie zaoptrzyc u jakiegos handlarza za wschodniej granicy . POLECAM GAZ CS bo jest poreczny i cholernie mocny ( sam wypróbowalem go na sobie --- JEST KOSA --- )
3) Nie polecam nozy , baterrfly ,i rurek stalowych do odkrecania kól samochodowych ( z wiadomych wzgledów )
u mnie wczoraj po drugiej stronie ulicy dwóch dresów ( czarne dresy pewnie najki...) zaczeło napierdalać jednego ( białe dresy trzy paskowe) normalanie stawiali go pod mur i naierdalali w głowe z bute z rozbiegu wszystko zabryzgane krwią, jak leżał to skakali mu po głowie itd, ja pierdole jak to wogule wyglądało://// , ale to dresy były więc może same siebie pozapierdalają.
-
- Kontakt:
[quote="birol"]KFP uswiadomił co to po to zebys póxniej nie był zdziwiony i zaskoczony jak ktos zajebie ci w łeb przez szybe samochodu a ty obudzisz sie po 30 sekundach
bez roweru
a tak wiesz ze powinienes sie wyczulic na "2 łepków w czarnym autku (cinqecento,seicento) "[/quote]
ta birol... jak KFP potrafil sam wyciagnac wspaniala refleksje i spierdolic przed tymi typami to inni tez by potrafili... mi chodzi o to, ze wy chcecie ludzie przed wszystkim uswiadamiac... czlowiek uczy sie na bledach, ja wole popelniac bledy niz byc ciagle uswiadamiany przez reszte... trzeba samemu wyciagac wnioski, tyle ode mnie.
bez roweru
a tak wiesz ze powinienes sie wyczulic na "2 łepków w czarnym autku (cinqecento,seicento) "[/quote]
ta birol... jak KFP potrafil sam wyciagnac wspaniala refleksje i spierdolic przed tymi typami to inni tez by potrafili... mi chodzi o to, ze wy chcecie ludzie przed wszystkim uswiadamiac... czlowiek uczy sie na bledach, ja wole popelniac bledy niz byc ciagle uswiadamiany przez reszte... trzeba samemu wyciagac wnioski, tyle ode mnie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
[quote="birol"]e-mate
"no wiadomo, tez bym spierdolil, ale bym nie pisal o tym na forum, bo po ***?"
"aha, juz widze (poprzedni post) no ale wciaz twierdze, ze nie musisz ludziom uswiadamiac tych spraw..."
KFP uswiadomił co to po to zebys póxniej nie był zdziwiony i zaskoczony jak ktos zajebie ci w łeb przez szybe samochodu a ty obudzisz sie po 30 sekundach
bez roweru
kurwa napisalem duzo do tego, ale mi sie zjebalo cos z ta strona i nie chce mi sie pisac drugi raz. *** z tym.
"no wiadomo, tez bym spierdolil, ale bym nie pisal o tym na forum, bo po ***?"
"aha, juz widze (poprzedni post) no ale wciaz twierdze, ze nie musisz ludziom uswiadamiac tych spraw..."
KFP uswiadomił co to po to zebys póxniej nie był zdziwiony i zaskoczony jak ktos zajebie ci w łeb przez szybe samochodu a ty obudzisz sie po 30 sekundach
bez roweru
kurwa napisalem duzo do tego, ale mi sie zjebalo cos z ta strona i nie chce mi sie pisac drugi raz. *** z tym.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
haha mi codziennie sie zdazaja takie akcje heh dzis np pytal mnie pikjaczek ze sznytami czy mam pozyczyc klucz potem taka babka co sprzedaje bambetle pod pl bankowym ze ten rower to chyba drogi no i jak wracalem jakis *** tez z samochodu mnie strabil i pokazalem facka hehe zlodzieje come on na moj bike :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
Zorganizowac celebrity deathmatch
najlepiej zorganizowac celebrity deathmatch dla dresow tylko taki masowy ;]
Zaprosic paru panow ze znaczkami nike adidas puma itd.. jakims podstepem ,a biorac pod uwage iich potencjal umyslowy nie byloby z tym duzego problemu, a potem rozpoczac male zamieszki i sami by sie wykonczyli :D
kurwa az strach jezdzic jak sie czyta takie cos.. ostatnio mojemu koledze prawie rower zajebali i jak jeszcze wyjebal glebe uciekajac podbiegli do niego z kosa i chcieli mu juz ja gdzies wbic , naszczescie dwoch bylo obok i jakos udalo im sie uciec.. Normalnei strach sie bac.
Zaprosic paru panow ze znaczkami nike adidas puma itd.. jakims podstepem ,a biorac pod uwage iich potencjal umyslowy nie byloby z tym duzego problemu, a potem rozpoczac male zamieszki i sami by sie wykonczyli :D
kurwa az strach jezdzic jak sie czyta takie cos.. ostatnio mojemu koledze prawie rower zajebali i jak jeszcze wyjebal glebe uciekajac podbiegli do niego z kosa i chcieli mu juz ja gdzies wbic , naszczescie dwoch bylo obok i jakos udalo im sie uciec.. Normalnei strach sie bac.
Live To Ride, Ride To Live