mały niedolot :P

Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

NoFuckinName hahahha co zatyp ale jebłes hahaha masakra sprzydało by mu sie to drogie hahah hihihi
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

***** do kwadratu, no sorry ale to nie jest hc tylko głupi hc, chce- niech sie naraża, ale nie wróże mu ciekawej przyszłości...
http://dhcyc.pinkbike.com
Dziadas
Kontakt:

Post autor: Dziadas »

nie no debilizm do kwadratu:/ rozumiem próbowac ale nie bez kasku itp. Wiem cos na ten temat:D mój brat raz chcial tez zaliczyc dropa 4m którego niedawno skoczyłem i niestety zapikował i koziołkował kolejne 4m:/ ale mial ff zbroje ochrniacze na nogach i tylko sobie brzuszek lekko odarł bo zbroja sie lekko podwineła:D ale nic mu się więcej nie stało:D Ps: to go napewno nauczy tak jak mnie po face plancie bez ff:/ amor sie poskładał w pół a ja zalicyzłem wstrzas mózgu!
Teraz branie FF jest odruchowe! Walic nietolerancyjnych ludzi i ich śmiechy!:D
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
eF
Kontakt:

Post autor: eF »

ktorys koles tam to niego: "man are you alright?" o.0
kostek
Kontakt:

Post autor: kostek »

omg co za idioci....zamiast mu pomóc...to wszyscy z kamerami i aparatami podbiegaja~~debile..jak by kopnol w kalendarz to tez by pewnie patrzyli i czekali az sam wstanie ~~
Chcial bym miec rower....
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

ale cwel
ZioomeK
Kontakt:

Post autor: ZioomeK »

wezcie pod uwage ze to sa pewnie stany... tam jak nie jestes lekarzem i jak cos pojdzie nie tak przy takim typie to moga ci wytoczyc sprawe i pojdziesz do paki za dobre checi, dlatego ludzie tam boja sie podchodzic do poszkodowanych...
smolik6
Kontakt:

Post autor: smolik6 »

Widząc wasze komentarze muszę napisać żebyście nigdy nikogo nie ruszali po jakimkolwiek upadku , chyba że się dławi krwią to wtedy lekko głowę podnosi się do góry.
pozdro
rzezbi
Kontakt:

Post autor: rzezbi »

wygląda jak by koleś stacił przytomność ...
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

dziwice się, że bez kasku i bez ochraniaczy ... obejżyjcie se pierwszy lepszy film BMX-owy (polecam Animale i Sentenced to Life :D) i zobaczcie sobie jakie rzeczy oni wyprawiają... poprostu taki styl.
jak chcesz to jeździsz w kasku, jak nie to nie, jak chcesz to jeździsz na rowerze, a jak chcesz mozesz na rolkach czy na desce, twoja sprawa, twój wybór, proste.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

nie wspolczuje mu ani troche, dla mnie jest ****** tak jak wszyscy ludzie,ktorzy skacza,lataja,fr,dh cokolwiek bez kasku, ochraniaczy a przy ostrzejszych i zbroi. trzeba byc pierdolnie^^tym i nieodpowiedzialnym kretynem :) tak wlasnie mysle.
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

charczal bo mial wstrzas mozgu, koles moj na 4x w jeleniej tak samo wyladowal i tez bez kasku zapylal, potem nic nie pamietal jak juz sie ocknal
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Gampos ma racje nie powinno sie ruszac nikogo po upadku. Jak jest powazna gleba dzwoni sie po karetke. Najlepiej pogadac z tym co sie rozjebal. Mnie osobiscie masakrycznei wkurwia jak sie wypierdole chce sobie polezec bo mnie dusi, a jakis kretyn mnie podnosi z pytanie mcyz nic mi nie jest.
Ssij pento
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Nie wolno ruszac poszkodowanego po wypadku a szczegolnie w takiej sytuacji poniewaz moze miec uszkodzony kregoslup i ruszajac mozemy tylko zaszkodzic jedyne co mozemy to dzwonic po karetke i mowic do poszkodowanego i jak bedzie swiadomy i rozmawial z nami moze sie okazac ze nic sie nie stalo.

Film ostry.
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

hahahahahah swietne :D
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

prze kutasek...
Szamer
Kontakt:

Post autor: Szamer »

Sulring mam to samo, jak mnie ktos na sile proboje podniesc, dopytuje co mnie boli albo sie kufa panicznie smieje czasami mam ochote wyjebac temu komus w kly :( Ale taki juz stary nerwus ze mnie...
ODPOWIEDZ