Tak wiec jak w temacie chce kupic klocki KOOL STOPa do hayesa dziewiatki i mam do wyboru zwykle za 78zl i z nosnikiem z aluminium za 96zl :O i teraz pytanie po 1 czy nosnik to chodzi tu o blache na ktorej jest przymocowana okladzina a po 2 jesli tak to jaka jest w ogole roznica?? odprowadzanie ciepla czy waga o co kaman?? moze ktos sie juz z tym spotkal wczesniej i jest w temacie... ;]
pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Nośnik z aluminium a inny?? :O O CO CHO?
Nośnik z aluminium a inny?? :O O CO CHO?
CZEKODZEM!!! :]:]:]
ja mam accenta za (chyba) 40 zeta i lapia bez najmniejszych problemow i sie narazei nie przegrzewaja.
nosnik to jest ta blaszka na ktorej jest nalozona okladzina scierna. ogolnie hayesy9 maja raczej kiepskie odprowadzanie ciepla takze lepiej wez normalne klocki bo dluzej potrwa zanim sie rozgrzeje porzadnie ten "nosnik".
nosnik to jest ta blaszka na ktorej jest nalozona okladzina scierna. ogolnie hayesy9 maja raczej kiepskie odprowadzanie ciepla takze lepiej wez normalne klocki bo dluzej potrwa zanim sie rozgrzeje porzadnie ten "nosnik".