Nośnik z aluminium a inny?? :O O CO CHO?

kona02
Kontakt:

Nośnik z aluminium a inny?? :O O CO CHO?

Post autor: kona02 »

Tak wiec jak w temacie chce kupic klocki KOOL STOPa do hayesa dziewiatki i mam do wyboru zwykle za 78zl i z nosnikiem z aluminium za 96zl :O i teraz pytanie po 1 czy nosnik to chodzi tu o blache na ktorej jest przymocowana okladzina a po 2 jesli tak to jaka jest w ogole roznica?? odprowadzanie ciepla czy waga o co kaman?? moze ktos sie juz z tym spotkal wczesniej i jest w temacie... ;]

pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
CZEKODZEM!!! :]:]:]
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

a h** go tam wie.... ale bierz te droższe bo są pewnie troche lepsze :] jak juz dajesz 78 zł to nei mozesz dac 96 ? 18 zł wiecej a pewnie bedzie lepiej.. pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

a na *** przeplacac ? wiesz co to znaczy przeplacac ?

na pewno alu ? no jak nosnik pewnie to ale w sumie po co , niby alu szybciej sie rozgrzewa bardzo szybko cieplo rozprowadza mozliwe ze bedzie tez szybciej stygnac poprostu , ja bym bral zwykle
www.mm-foto.pl
sasquatch
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

ja mam accenta za (chyba) 40 zeta i lapia bez najmniejszych problemow i sie narazei nie przegrzewaja.

nosnik to jest ta blaszka na ktorej jest nalozona okladzina scierna. ogolnie hayesy9 maja raczej kiepskie odprowadzanie ciepla takze lepiej wez normalne klocki bo dluzej potrwa zanim sie rozgrzeje porzadnie ten "nosnik".
Borek SC
Kontakt:

Post autor: Borek SC »

Może dopatrzyć sie takiej zalety ze jak zaśpisz z wymianą klockow to sobie tak tarczy nie porysujesz "nośnikiem"...
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
ODPOWIEDZ