Jakie glosniki do 1000 z groszem?

Hope
Kontakt:

Jakie glosniki do 1000 z groszem?

Post autor: Hope »

Cze
Mam creativy p 380 2.1, Subwoofer przy minimalnym basie pierdzi, nie wiem czemu, a na ok 85% mocy glosniki zaczynaja przerywac, taki efekt jak zacinajaca sie plyta... Nie wiecie czemu to gowno sie zacina?
Interesuje mnie zestaw 5.1, ale nie takie jakosci jak mam teraz...

W jaki sprzecik warto wlozyc pieniadze zeby pozniej nie "Kurwowac"?

Pozdro
a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

Polecam głośniki JBL ale niestety w tej cenie znajdziesz maxymalnie 2,1 i po ich kupnie na pewno nie bedziesz "kurwować" :)

pozdrawiam.
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Koda Av 702 ... Ale niestety za tę cene to tylko fronty -lecz za ok 1100zł chyba można kupić z surroundami i centralnym :] Woofera przy 702 nie potrzeba, ale jest opcja zakupu z sw1000 ... Kolumny poprostu grają extra jak na taką cenę -piękny, liniowy i niski bas (bez woofera!!!) naturalne bez żadnych nalotów wysokie tony i naprawdę fajne brzmienie średnich -nie ma ani metalicznego polotu, ani piasku ... Ja mam fronty w pokoju 25m2 i naprawdę radzi to sobie nieźle :] w dodatku kolumna ma 120w sinosiudalnej, a ja to napędzam lipnym 40w tranzystorem ... a grzmotnąć potrafi . Bardzo estetyczne wykonanie... Jedynie co to przy bardzo mocnej muzyce (metal, rock -ale mocny ! ) zalecam zastosować sobie możliwie krótkie kable i dobry piecyk :] Dużo to daje , a kolumna nie traci rozdzielczości ...

No i co mogę dodać... na mosiężnych kolcach wyglądają miodzio :] gwizdek i 2x 18cm srednio/ nisko - nie ma na co narzekać... do tego dobre kable i jakiś piecyk denona... hmm np. 1906 i powala w swoim segmencie :] Dodam tylko, że koda nie wsadziła wytłumienia ze zwykłej waty, lecz gąbkę wyciętą w odpowiedni sposób i wyprofilowaną, która poza wytłumieniem jest także dyfuzorem - a to rzadko się zdarza w tej cenie ... Jedynie co to mogliby wsadzić pozłacane skrętki jeszcze, ale i bez tego jest bardzo ok -a gniazda są napewno wykonane solidnie ...

Sam sie zastanawaiłem nad dobrymi kolumnami do ok 1100zł i myslalem nad wieloma 5.1, ale nie ma to ja porzadne fronty i potem dosztukowac reszte ... Można także poloookać w wooferdalach (czy jakoś tak), eltaxach i jamo - w tych cenach mniej więcej...

Pozdro
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
tyfus
Kontakt:

Post autor: tyfus »

ODPOWIEDZ