picie alkocholu w miejscach publicznych
picie alkocholu w miejscach publicznych
siema
wie ktoś z was czy mozna pić "browara" owinietego w szary papier. na ławce w centrum miasta lub na przystanku autobusowym???
P.S, soorry za błedy ale jestem dyslektykiem
wie ktoś z was czy mozna pić "browara" owinietego w szary papier. na ławce w centrum miasta lub na przystanku autobusowym???
P.S, soorry za błedy ale jestem dyslektykiem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kiedys pilem w krk w parku jordana na górce z kumple, pyty nas zaszły od tylu... zaczyna sie spisywanie blablabla... jakis typ nagle zaczal kąpac psa w basenie ponizej górki, a mendy biegusiem do niego, nam kazali tylko wylac browary (do tego bylismy nieletni - jak by spisywali dalej to pewnie by sprawa do szkoly trafila)...:D
www.feel-free.pl
jeśli wiesz ze jesteś dyslektykiem to trzymaj słownik przy kompie a nie uprawiaj tu jakiegoś słowotwórstwa.
do tematu, niby policja nie może przeglądać osobistych rzeczy spisywanego, ale spróbuj się postawić to zawiozą Cię na komisariat i tam przetrzepią. kiedyś mnie spisywali i chcieli przeryć plecak, zapytałem się na jakiej podstawie to oni na to że jak im nie pokarzę uznają mnie za podejrzanego i zawiozą na komisarait a tam spędzę ładnych parę godzin ...
do tematu, niby policja nie może przeglądać osobistych rzeczy spisywanego, ale spróbuj się postawić to zawiozą Cię na komisariat i tam przetrzepią. kiedyś mnie spisywali i chcieli przeryć plecak, zapytałem się na jakiej podstawie to oni na to że jak im nie pokarzę uznają mnie za podejrzanego i zawiozą na komisarait a tam spędzę ładnych parę godzin ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
nie rozumiem po co pic browar...:/ tylko się traci kase, rośnie brzuch a alkochol zawarty w browarze jest o wiele gorszy od alkocholu w wódce...
panowie wódeczka rulez (bądz jakieś bacardi, smirnof ice lub winko:)
tez jestem dyslektykiem i dobrze mi z tym:p
panowie wódeczka rulez (bądz jakieś bacardi, smirnof ice lub winko:)
POPIERAM!!!JEBAĆ PAPIEROSY!!!Ajz pisze:zakaz palenia w miejscach publicznych, jak chociazby w czechach czy UK
tez jestem dyslektykiem i dobrze mi z tym:p
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!