Niektorzy to maja fajnie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Normalne bogatszy kraj wszystko lepsze... :)
Whistler, Saalbach, Leogang to jest super a u nas co jest? GÓWNO !
A czemu?
A dlatego że ludzie pakują kase w rowery a na społeczne inicjatywy już nie łaska....
Był pomysł zrobienia basenu dużego basenu z gąbkami w krakowie dla wszystkich i 100zł kazdy musia by sie złozyc no ale oczywiscie sie nie udało....
Owszem Polska jest biedna... ale ludzie skompią na cos co niejest 100% ich ... :/
Whistler, Saalbach, Leogang to jest super a u nas co jest? GÓWNO !
A czemu?
A dlatego że ludzie pakują kase w rowery a na społeczne inicjatywy już nie łaska....
Był pomysł zrobienia basenu dużego basenu z gąbkami w krakowie dla wszystkich i 100zł kazdy musia by sie złozyc no ale oczywiscie sie nie udało....
Owszem Polska jest biedna... ale ludzie skompią na cos co niejest 100% ich ... :/
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
szanowny elo nemero :
coz ja bym napewno nie dal 100 zl skladki na basen z gabkami ...
a co do filmu to spoko bylo juz kiedys o tym :) ale to tylko do treningow w zimie - nic wiecej
widze ze oldschoolowy fr odchodziw niepamiec :( mi np zawsze bardziej imponowali riderzy ktorzy wymiatali na trasach wytyczonych przes siebie a nwd ogladalem glownie (poza skillem zawodnikow) dla zobaczenia jakie pikne miejsca ujezdzaja zwroccie uwaga jak roznia sie te miejsca w poszczegolnych filmach
w seriach 1-3 byly to ppiekne trasy nie wyjezdzone i nie obcykane x razy dziennie i to wlasnie byl caly urok :)
Ale leogang saalbach whistler nie powstaly za kase bikerow ! nikt sie na nie nie zrzucal :) poprostu ktos inteligetny wsadzil w to troche kasy poszukal sponsorow zatrudnil ludzi i czerpie z tego zyski :)Nemero pisze: A dlatego że ludzie pakują kase w rowery a na społeczne inicjatywy już nie łaska....
:( SKĄPIĄ jak juz cos !!! :)Nemero pisze: skompią
coz ja bym napewno nie dal 100 zl skladki na basen z gabkami ...
a co do filmu to spoko bylo juz kiedys o tym :) ale to tylko do treningow w zimie - nic wiecej
widze ze oldschoolowy fr odchodziw niepamiec :( mi np zawsze bardziej imponowali riderzy ktorzy wymiatali na trasach wytyczonych przes siebie a nwd ogladalem glownie (poza skillem zawodnikow) dla zobaczenia jakie pikne miejsca ujezdzaja zwroccie uwaga jak roznia sie te miejsca w poszczegolnych filmach
w seriach 1-3 byly to ppiekne trasy nie wyjezdzone i nie obcykane x razy dziennie i to wlasnie byl caly urok :)
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: