Znalazlem ciekawe ogloszenie, czy sie oplaca??Teraz nie mam pieniedzy wiec jak chcecie to bierzcie!!
Tresc ogloszenie:
Sprzedam w super stanie obrecze Alex Rims DM 18(jedna w idealnym stanie nie byla nigdy zakladana a druga stan tez idealny ale przejechala 150km)komplet za jedyne 70zl + przesylka.
Adres: darexde@wp.pl
gosiu sprzedaje te obrecze w stanie idealnym a jak czytalem na roznyh forach to ludzie je bardzo polecaja!!
A i slyszalem takze ze ktos zrobil na nich dropa z 2,5metra.
To wiec wydaje mi sie ze sa wytrzymale!!
A jak wam sie wydaje??
Myslisz ze 2.5 m drop to cos tak duzego ze tylko markowe obrecze moga to wytrzymac, po zatym DM 18 nie sa do skakania tylko bardziej do XC. A wogole to co ty je tak reklamujesz chyba sam chcesz je sprzedac...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
No pewnie, że DM18 są do XC i nawet producent ich do niczego innego nie zaleca. Natomiast DM24 są podobno bardzo mocne, ale ja mam wersję nie kapslowaną i są dobre do lajtowego dualu, dirtu i streetu. Różnica w cenie 30PLN a w jakości lata świetlne..
ja kupilem obręcze ace 18 i teraz tego bardzo żałuje mogłem 30 zyka dolożyc i bym miał zajebiste obręcze a tu teraz zonk centrowanie choc z drugiej strony nie jest tak źłe
ehhh mam dm18 jeszcze z roweru do xc... 10 miechow nie za ostrej jazdy. i sa spoko - cetrowane dwa razy, faluja gora dol lewo prawo o kilka mm ale sie kreca, hamulec mi dziala wiec nie narzekam. owszem dm24 sa o niebo lepsze, zwlaszcza na tyl. ale do lekkiej jazdy dm18 na przod styknie.
dodam ze walnalem 1,5 metra dropa na plask na nich i nic sie nie zgiely :P (moze fart?)
a po 35 zl to chyba nic lepszego nie znajdziesz :P (ale jesli nowe ze sklepu to doloz te 30 zl... i dm24)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt