Cocker Jaki Amortyzator
Cocker Jaki Amortyzator
Właśnie przeglądając ramki pojawiła mi się w głowie opcja że zamiast fulla kupić Cockera i jakiś amorek i mam pytanie jaki amorek wpakować tam. Rowerek ma być na fr i shore??
Re: Cocker Jaki Amortyzator
Ile chcesz za niego dać ?? Polecił bym ci jakąś jednopółkę: 66RC lub 66RC2, pike, Manitou Travis SINGLE 150, jakąś Z- ke z marcocchi. z Dwupółkowych to tak: Junior, Manitou stace kingpin, 888. Podasz kwotę jaką chcesz wydać to bedzie owiele wygodniej określic jakiś amor:)
No właśnie przemyśl to :) ja bym Ci osobiście polecił 66RC 170 mm ale wybór należy do Ciebie:0 A jak już wybierać pomiędzy tymi dwoma co podałeś to ciężko podać:/ bo to są 2 zupełnie różniące sie amorki, junior jak i travis byłby dobry ale to musisz się zastanowić czy chcesz mieć 2Półki 170czy jedną półkę 150mm :)
-
- Kontakt:
vin odezwij sie masz prywatną wiadomośc! apropo sprzedaży cockera
a do ramki to mozna wsadzac od 130mm w górę, wg mnie najlepszą opcją jest 130mm i 24cale z tyłu, albo 150mm i 2x24:D
mam ta ramke i wiem co i jak , a nie wy, teoretycy z dupy, kto jedzil na cockerze dłużej niz 30min...??
a do ramki to mozna wsadzac od 130mm w górę, wg mnie najlepszą opcją jest 130mm i 24cale z tyłu, albo 150mm i 2x24:D
mam ta ramke i wiem co i jak , a nie wy, teoretycy z dupy, kto jedzil na cockerze dłużej niz 30min...??
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
[quote="andrut"]vin odezwij sie masz prywatną wiadomośc! apropo sprzedaży cockera
mam ta ramke i wiem co i jak , a nie wy, teoretycy z dupy, kto jedzil na cockerze dłużej niz 30min...??[/quot
czesto od znajomych musisz slyszec slowo teoretyk ze tak czesto sie nim poslugujesz
mam ta ramke i wiem co i jak , a nie wy, teoretycy z dupy, kto jedzil na cockerze dłużej niz 30min...??[/quot
czesto od znajomych musisz slyszec slowo teoretyk ze tak czesto sie nim poslugujesz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: