Rower do Slopestyle
mialem wlasnie w rowerze 66 150mm z 2005 i jest dokladnie tak wysokie jak shiver :PPP a mialem z shiverem 24" i mi sie w ogole nie podobalo. mialem na mysli przede wszystkim amory wysokosci monstera i jeszcze wyzszekonex pisze:haha, tak jakby 66 nie były wysokie.. zwłaszcza te z 2005 rokuLinksFR pisze: btw: do bighita sie nie pakuje 24" na przod -.- nic tak nie jebie geometrii, chyba ze wsadzacie wysoki amor jak monster, ale z szostkami tego nie widze
poza tym to byl taki skrot myslowy bo wybieglem mysla do 66 ktore chce kupic czyli rc2x :P
pozdro ;-)
http://bodzio.pinkbike.com/
moim zdaniem dobrym pomyslem bedzie ramke sinister'a (nie pamietam jaki model ale damper ma powietrzny, skok 100 -120 mm), a z przodu manitou travis, 66 rc 15 cm, sherman 15cm. do tego avidy albo hayesy hydrauliki, przedni przewod od hampelka przeciagniety przez mostek, a tylni przewod na tyle dlugi zeby mozna bylo zrobic 1,5 - 2 barspiny. korbki jakies race face'y diably, z e-13. taki zestawik byl by fajny.
oczywiscie takze moga byc takie setupy na jakich jezdza Cam McCaul, Berclaw, Strait czy Kasprik.
oczywiscie takze moga byc takie setupy na jakich jezdza Cam McCaul, Berclaw, Strait czy Kasprik.
Fukai
ja bym chcial taki slopestylowy, ale zeby mial troszke skoku jednak, dlatego moim celem w zyci jest posiadanie albo tego transitiona, albo akity FR. z pike'iem i rotorem moze, i jakimis pierdolkami :) chociaz to 140 w rockecie to troszke malo by bylo chyba
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Eee... no wiesz przeszkody przeszkodami ale nie robiłem jeszcze 360 ani superman seat grab z 5 metrowego dropa.Zwykly skok to jest luz ale zeby jebnac 360 albo supermana z takiego to i koła nic nie pomoga tu chodzi o psychike.Moim zdaniem kazdy wybiera dla siebie koła na ktorych mu sie bedzie lepiej i wygodniej jezdzic.Ja wole 24 koła :D łatwiej mi sie tricki robi :)
Zawsze sie staram :))))))