najlepszy utwór do filmu rowerowego FR
najlepszy utwór do filmu rowerowego FR
Jeśli znacie jakieś spoko piosenki na podkład do filmu rowerowego albo w ogóle muza z którą można przjemnie pośmigac to piszcie LINKI do mp3. Chodzi mi tu o pojedyńcze utworki:) z góry dzieki
każda pogoda jest dobra na rower ...
-
- Kontakt:
jw. zależy co się lubi : )
Mudvayne - Fucking Determined jest naprawde dobre, wg. mnie pasuje ; )
Godsmack - Bad Religion
Korn - Twisted Transistor ;>
Public Enemy - Fight the Power
Turbonegro - All my friend are dead
takie moje typy.
Wybór masz ogromny. Jak umiejętnie zmontujesz to i klasyka i hard-black-gay-metal będzie pasować.
Mudvayne - Fucking Determined jest naprawde dobre, wg. mnie pasuje ; )
Godsmack - Bad Religion
Korn - Twisted Transistor ;>
Public Enemy - Fight the Power
Turbonegro - All my friend are dead
takie moje typy.
Wybór masz ogromny. Jak umiejętnie zmontujesz to i klasyka i hard-black-gay-metal będzie pasować.
pewnie jakis oryginalny nie bede ale z papa roach cos mozesz wybrac, a najfajniej zrobisz jak jakas polska piosnke wmontujesz bedzie taki patriotyczny akcent. Tak jak w filmiku Sulringa i reszty przy moim skromnym udziale. Bardzo mi sie to spodobalo :)
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gosc was sie grzecznie pyta o wybrane utwory.A tu jakies gowno zaczyna mu wypisywac piosenki wyborcze samoobrony czy ich troje.Zaczynam sie zastanawiac czy zeczywiscie ludzie jezdzacy na rowerach sa tak tepi i tani jak ich rowerki czy tylko sie tak zachowuja.Chca pokazac jacy to oni sa guru na dragstarze z duro.
Czasami jak wchodze na to forum to widze ilu mamy w kraju niedojebów z kudrawki bo tak sie wlasnie zachowujecie
Za glupie i dziecinne wypowiedzi powinni dawac wam bana
,,Dzieciom neostrady mowimy nie''
Prawdziwy biker to taki ktory jezdzi bo lubi a nie taki ktory jezdzi zeby pokazac znajomym ze ma troszeczke drozszy rower od innych i jaki to on jest ,,joł''
rozjebalo mnie to na maxa ,
Czasami jak wchodze na to forum to widze ilu mamy w kraju niedojebów z kudrawki bo tak sie wlasnie zachowujecie
Za glupie i dziecinne wypowiedzi powinni dawac wam bana
,,Dzieciom neostrady mowimy nie''
Prawdziwy biker to taki ktory jezdzi bo lubi a nie taki ktory jezdzi zeby pokazac znajomym ze ma troszeczke drozszy rower od innych i jaki to on jest ,,joł''
rozjebalo mnie to na maxa ,
jadzie !!