no to sa inwalidzi w nwd 5 na poczatku jest tez fragmenta jak sie własnie na czyms takim scigaja w 4x. Widac ze kalectwo czy inne nie sa przeszkoda do kontynuowania pasji wiec jest tego jakis plus.
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
tak Nemero to inwalidzi.poogladaj starsze filmy a zobaczysz kohouta.wymiata koleś. przynajmniej nie załamuja się i dają rade. wielki szacun,nawet podwójny
Nic nowego... odkąd jeżdze to pamiętam ze w filmach (jak właśnie starsze Nwd) było miejsce na migawki w których kolesie pocinali na takich sprzętach...
dla takich ludzi jestem pełen podziwu i wiele szacunku mam dla nich.....po takiej tragedi byli wstanie się pozbierać, życ i cieszyc się na nowo... a my narzekamy że to czy tamto nas boli i utrudnia nam jazdę..
dhcyc wlasnie.... tez to pamietam... btw widac jakie filmy sie teraz oglada... (za pare lat ktos powie woooooooooooowwwwwwww ppatrzcie z jakiej on skarpy wysokiej skacze! (o bendera chodzi, i tak juz o nim ludzie zapominaja))
właśnie dziś oglądałem NWD 1 i tam koleś dużo poginał, miał ciekawie zrobiony pojazd, bardzo podziwiam za odwage i niekiedy determinacje (co do pojazdu to np. każde koło miało w nim niezależne zawieszenie i miał 4 klamki przy kierze do każdego koła hampel) jeszcze raz duży szacun
mAcieKz ale hamulec na tył i na przód są poąłczone jakby a nie ze mozesz sobie nacisnac tylko jedno koło widzialem jakies zblizenie tego czy ktos tłuamczył chyab na discovery..
w kazdym razie to co napisałDragon-kr zgadzam sie w zupelnosci.
oni maza zeby pocinac na 2 kółkach a my narzekamy na sprzet na tor na chopy na umiejetnosci...
a to co odpeirdalali Stacie Kohut i Trevair w NWD to koniec:)
2II2 pisze:paw22 to nie było smieszne...... ***** człowieku ciesz sie ze nie musisz wiedziec jak sie na tym jezdzi...
palen szacun dla kolesi, ktorzy sa zmuszeni jezdzic na takim sprzecie itd. ale to nie zmienia faktu, ze sam, chetnie bym sprobowal... jak bym mial okazje to na prawde puscilbym sie na czyms takim z jakiejs gorki... co nie znaczy, ze chcialbym byc w sytuacji ludzi ktorzy SA ZMUSZENI do jezdzenia na tym
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike