najlepszy utwór do filmu rowerowego FR
EVANGELION Bardzo dobrze napisał .. Jesli was prosze żebyście podali mi tytuły piosenek to czy poprostu nie możecie tego zrobic ? tylko odrazu jeździcie po kimś ;/ EVANGELION napisał o was prawde to odrazu na niego siadacie ;/ co to ma do **** być ? jeśli masz pisać głupio to lepiej nei pisz wcale.. po co jest to forum ? po to żeby kogoś wysmiać czy zbluzgac ? czy po to zeby czegoś się dowiedzieć czy komuś pomóć ? zadajcie sobie to pytanie zanim sie wypowiedzie to moze bedzie mniej glupich i bezsensownych wypowiedzi..
każda pogoda jest dobra na rower ...
mi się podoba Manowar - Warriors of the World United albo Dimmu Borgir - Spellbound by the Dewil ogólnie to najlepszy jest metal rock i gotyk wg mnie aha nie każda piosenka się od razu podoba czasem trzeba jej wysłuchać 2 3 4 x żeby dostrzec w niej piękno i nieraz głupio się zaczynają ale puźniej są wyrąbiste (często refreny) pzdr
A ja takie mam pytanie ... jak ja robie filmy to przewaznie muzyke dobieram pod ackje :) , scenerie , a nawet gesty , od spokojnej po ciezka. Najlepiej przebrac w roznych kawałkach i gatunkach i dopasowac ! Gdyz najlepiej sie wspolgra muzyka , jak oddaje ona akcje filmu,spokojny wstep w muzyce jak i w filmie a potem akcja sie rozkreca z muyka...
Np.
Cypress Hill - superstar rock version - to szczerze wybralbym do jakiegos :)FR przy ciemnej scenerii , lub streetcie
Mattafix - Big City Life - to takze przy streetcie :)
Afi - Prelude - genialne na wstep !
Hurt - Zaloga G - hmm to od gustu :P - jak gosciu gada, to chetnie w filmie wsadzilbym wolne akcje , a jak refren cos hardcorowego...
Lily Allen - Smile - cos spokojnego :) - lekki FR
Lily Allen - Nan You're A Window Shopper - tak jak wyzej
Green Day - Waiting - fajny wstep :) - potem szybka akcja
Green Day - Basket Case - tak samo :) jak wyzej
Myslovitz - Chlopcy - to pasuje wszedzie :)
Myslovitz - Dla Ciebie
David Bowie and Queen - Under Pressure - klasyk
Pink Floyd - High Hope - uhh - masterne !
Fool's Garden - Lemon tree - stare ale jare
Counting Crows - Big Yellow Taxi - fajna piosenka :) na FR - wsluchac sie w TXT :)
Radiohead - Ripcord - to chyba znacie
Takich przyklaow mozna wiele podawac :)
Np.
Cypress Hill - superstar rock version - to szczerze wybralbym do jakiegos :)FR przy ciemnej scenerii , lub streetcie
Mattafix - Big City Life - to takze przy streetcie :)
Afi - Prelude - genialne na wstep !
Hurt - Zaloga G - hmm to od gustu :P - jak gosciu gada, to chetnie w filmie wsadzilbym wolne akcje , a jak refren cos hardcorowego...
Lily Allen - Smile - cos spokojnego :) - lekki FR
Lily Allen - Nan You're A Window Shopper - tak jak wyzej
Green Day - Waiting - fajny wstep :) - potem szybka akcja
Green Day - Basket Case - tak samo :) jak wyzej
Myslovitz - Chlopcy - to pasuje wszedzie :)
Myslovitz - Dla Ciebie
David Bowie and Queen - Under Pressure - klasyk
Pink Floyd - High Hope - uhh - masterne !
Fool's Garden - Lemon tree - stare ale jare
Counting Crows - Big Yellow Taxi - fajna piosenka :) na FR - wsluchac sie w TXT :)
Radiohead - Ripcord - to chyba znacie
Takich przyklaow mozna wiele podawac :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: