Oszust!
Oszust!
Witam chciałem was ostrzec przed pewnym Panem,który niewywiązał się z obietnicy. Mianowicie mieliśmy zamienić sie na ramy ja mu daje Pitbula on mi Sekima. Wyslałem mu swoją rame we wtorek doszła do niego w czwartek mimo tego on sie nieprzyznawał i wyslal mi swoją dopiero w piątek-sobota a jego rama doszła do mnie w wtorek ale juz mniejsza z tym. Otwieram pudlo o ile to mozna nazwac pudle raczej karton owinięty na rame gdzie mysle,że na poczcie dostała swoje..., zaglądam a tam sekim pękniety w conajmniej 2 miejscach niedość ze cały w rdzy. Miałbyć pomalowany(profesjonalnie)nowym lakierem barwy białej a był pomalowany owszem białą barwą ale chyba pędzlem aby zakryć pęknięcia. Widziałem ze moja rama (Pitbul) jest wystawiony na dh-zone w dziale giełda za 700zł. Uważajcie na typa bo zapewne zechce go sprzedać pisząc,,nowa rama pitbul 14cali brązowa z papierami zero rys ) a prawda jest taka ze rama ma rysy była jezdzona na monsterze i jest bez papierów bo trzymam je u siebie ponieważ na szczescie zapomnialem mu wyslać. I tyle z tego dobrego. Jeśli zauwazysz aukcje taka to przed kupnem jej napisz do mnie moze to faktycznie ten delikfent!
Ja bym na tym sprawy nie zakończył. Oczywiscie jak chcesz bawic sie w policje to idz. Jak wygrasz gosciu ma przesrane. Ale ja tak czy siak załatwiłbym inaczej -domysl sie jak :) Kiedys na allegro jakis gosciu mi nie doładował konta (w telefonie) miał tego pecha ze mieszkał troche ponad 44km od Łodzi i wybierałem sie juz tam rowerem - niestety ja miałem tego pecha ze podałem mu zły numer do doładowania :P
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
-
- Kontakt:
oszust
Oto jego dane uważajcie na niego
Damian Jaromin
ul. Czyżyków 23
43-305
Bielsko-Biała
gg:2689991
A to jego galeria na pinkbike:
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... rid=107190
Damian Jaromin
ul. Czyżyków 23
43-305
Bielsko-Biała
gg:2689991
A to jego galeria na pinkbike:
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... rid=107190
za wora go i na hak:)albo ukamieniować widelcami!ps.sam czekam aż pewna moja"sprawa" się skończy,narazie jej nienagłaśniam ale dotyczy jednego z udzielających się tu od czasu do czasu forumowiczów,czas pokaże czy to też oszust(tranzakca poza allegro) czy poprostu leniwy ćwok który dostał pieniążki a na poczte mu nieśpieszno:>
ej ale wogóle to jakieś nieporozumienie.... koleś wysłał do mnie rame i ja wysłałem mu sekima,tyle że chłopak się nagle rozmyslił,bo mu się rama nie spodobała,a ja pitbulla zdarzyłem już sprzedać,a on mi odesłał sekima i nagle chciał zwrot swojej ramy,jak ja jej już nie mam.i teraz uważa mnie za oszusta....chłopak wiedział wszystko o ramie,został poinformowany w jakim jest stanie i zgodził na wymiane.rama sekim została ponownie do niego odesłana bo paczki nie odebrałem i wroci na jego adres..a to ze mu sie nie spodobala nagle to juz nie moj problem jak widzial jak rama wyglada.wiec nie nazywaj mnie oszustem,bo jak robisz interesy to trzeba liczyc sie ze swoim zdaniem i podejmowac odpowiedzialne decyzje.i to na tyle z mojej strony
http://dhsanta.fotolog.pl
pitbul
Już to , że "zapomniałeś o wysłaniu papierów" wydaje mi się conajmniej dziwne.
Nie mogłeś odrazu tego na policje skierować ?
Jeśli mowa była że dostanie od ciebie ramę + papiery to ty również się nie wywiązałeś z umowy.
dhbike
Masz jakiś dowód na to , że informowałeś go o stanie ramy ? Jeśli wiedział przed wysłaniem że jest pęknięta to nie masz się o co martwić.
Mam nadzieję , że to zwykłe nieporozumienie i jakoś dojdziecie do zgody i nie powtórzy się sytuacja z niejakim p. Za0.
Dziwne te interesy robicie chłopaki ...
Już to , że "zapomniałeś o wysłaniu papierów" wydaje mi się conajmniej dziwne.
Nie mogłeś odrazu tego na policje skierować ?
Jeśli mowa była że dostanie od ciebie ramę + papiery to ty również się nie wywiązałeś z umowy.
dhbike
Masz jakiś dowód na to , że informowałeś go o stanie ramy ? Jeśli wiedział przed wysłaniem że jest pęknięta to nie masz się o co martwić.
Mam nadzieję , że to zwykłe nieporozumienie i jakoś dojdziecie do zgody i nie powtórzy się sytuacja z niejakim p. Za0.
Dziwne te interesy robicie chłopaki ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Oszust!
starzy zostali poinformowani o syna przekretach teraz tylko czekam na zwrot pieniedzy ponieważ rama zostala sprzedana przez wyslaniem sekima