Przedłużenie umowy w Erze.
-
- Kontakt:
Przedłużenie umowy w Erze.
Czy ktoś z was przedłużał nie dawno umowę w Erze ?? Jakie są rabaty i czy były jakieś sensowne propozycje. ?? Jak to pomoze to powiem że mam abonament zwykłe ,nie na firme.
każdą ich propozycję możesz z nimi peltraktować....ja osobiście rok temu jak przedłuzałem, to era proponowała obniżenie rachunku a wynegocjowałem: 3x więcej minut, obniżenie rachunku, telefon nowy, sekundowe naliczanie od począku, jednorazowo do wykorzystania do końca umowy 300minut i coś tam jeszcze....wszystko zależy od tego jaki miałeś do tej pory abonament...oni na tym opierają swoje propozycje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1)masz 2propozycje nowy telefon lub dodatkowe minuty + nowy abonament bardziej oplacalny od tego standardowego wieksza ilosc minut za ta ama cene
2)telefony takei jak do podobnego standardowego aboamentyu cena zalezy od wysokosci abonamentu
3)zalezy od ilosci lat kozystania z sieci i ilosci telefonów ( w eze 1 lub 2 niepoamietam ile to 1% + 2 telefony to kolejny 1 % przy firmie da ie troche tego uzbeirac maxx 20porc 10 za lata i 10 za ilosc tel
4)zawsze kozystalem z salonu probowalem przez biuro uslugi przez tel ale sien iedalo z ta kompletna idjotka dogadac :/ a w necie maja dosyc czesto nieaktualne dane
2)telefony takei jak do podobnego standardowego aboamentyu cena zalezy od wysokosci abonamentu
3)zalezy od ilosci lat kozystania z sieci i ilosci telefonów ( w eze 1 lub 2 niepoamietam ile to 1% + 2 telefony to kolejny 1 % przy firmie da ie troche tego uzbeirac maxx 20porc 10 za lata i 10 za ilosc tel
4)zawsze kozystalem z salonu probowalem przez biuro uslugi przez tel ale sien iedalo z ta kompletna idjotka dogadac :/ a w necie maja dosyc czesto nieaktualne dane