Ok Dziekuje Ci padix A Tobie Dawidek nie dziekuje and i dont know czemu tak piszesz ? A Padix wracajac do tematu moglbys zapodac jakies linki z dobrym mostkiem i amorkami tylko tka jak wyzej pisalem zebym sie nie przewrocił przez cene :p
Ok Dziekuje Ci padix A Tobie Dawidek nie dziekuje and i dont know czemu tak piszesz ? A Padix wracajac do tematu moglbys zapodac jakies linki z dobrym mostkiem i amorkami tylko tka jak wyzej pisalem zebym sie nie przewrocił przez cene :p
A ja bym narazie zostawił wszystko, za jakiś czas, jak amortyzator złapie luzy lub jak będzie ci przeszkadzał, zmienił na judy, manitou six czy coś w tym stylu i zbieraj pieniądze na koła
~Plitlanek~ pisze:A ja bym narazie zostawił wszystko, za jakiś czas, jak amortyzator złapie luzy lub jak będzie ci przeszkadzał, zmienił na judy, manitou six czy coś w tym stylu i zbieraj pieniądze na koła
Świetna myśl !! Dobry pomysł przyjda swita kaske sie dostanie i bedzie mozna cos kupic lepszego :) miale tez takiego pomysla by samemu poskładac rower :) ale Jak przeliczylem ile bym zapłacil to wolałbym kupic nowy bdb rower :P
Amorek może xcr ? To nie to co marzocchi, ale jest całkiem fajny, do xc również, a ma 120 mm skoku ( tak naprawdę ma ze 100) i kosztuje poniżej 200 zł(!!!). Sam go mam i ładnie wygląda ;)
Mójk mumpel ma taki rower, sori że tak pisze ale chce byc szczery to jest gównooo. Sprzedaj go i kup sobie lepiej nowy. Mój kumpel jest amatorem i go rozwala skacząc z jakiś małych hopek
Moim zdaniem nie powinienes nic zmieniac bo rower wyglada na zajebiscie zlozony mysle ze do hardtail dh ew. slopik jakis....pozdro pamietaj zeby jezdzic!!