Jedyne skuteczne rozwiazanie to..
Jedyne skuteczne rozwiazanie to..
poprostu kurna jeździc w grupach po 3-4 min. Wtedy na 100% nie ma bata zeby ktos w jakikolwiek sposob zajebal Ci rower...
zgadzamy sie?
zgadzamy sie?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
taa i jest szansa 50% ze ty dzgniesz jego, albo on ciebie :| i to mi sie nie podoba...
albo pytania "ile kosztuje taki rower" albo juz po chamie "ile on jest wart"
heheh moj to nie trudno poweidziec ze cale 700 zl (no bo taka hujowa krzywo ;) zespawana rama [point] ****** korby, pedaly co kalecza nogi, amor co sie nie ugina, brak hampla z przodu i przerzutek i amora z tylu... :P:P:P)
gorzej jak ktos (vide 8ik3r) jak dzis ma "najladniejszego draga w wawie" rzuca sie w oczy i wzrok zawsze na jego bike... to nie jest fajna sprawa :(
hehe latwo powiedziec "spierdalac"czasem nie ma jak i jes problem. juz mi sie zdazylo szaprac o bika i na cale szczecie udalo sie zwiac... eh lipa jednym slowem
ps nie mowcie w wawie nigdy ze jestescie spoza :P kiepsko sie to konczy ^^
albo pytania "ile kosztuje taki rower" albo juz po chamie "ile on jest wart"
heheh moj to nie trudno poweidziec ze cale 700 zl (no bo taka hujowa krzywo ;) zespawana rama [point] ****** korby, pedaly co kalecza nogi, amor co sie nie ugina, brak hampla z przodu i przerzutek i amora z tylu... :P:P:P)
gorzej jak ktos (vide 8ik3r) jak dzis ma "najladniejszego draga w wawie" rzuca sie w oczy i wzrok zawsze na jego bike... to nie jest fajna sprawa :(
hehe latwo powiedziec "spierdalac"czasem nie ma jak i jes problem. juz mi sie zdazylo szaprac o bika i na cale szczecie udalo sie zwiac... eh lipa jednym slowem
ps nie mowcie w wawie nigdy ze jestescie spoza :P kiepsko sie to konczy ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- moderator
- Kontakt:
krzywy:
przed zawodami na brodnie sie przekonalismy o tym na pradze ok. 24.00 jak policja na nas z palami wyskoczyla...(no troche naszej winy w tym bo zaczelismy spierdalac-jestem niepelnoletni a bylem najebany jak swinia) no w kazdym razie zle sie na nas spojrzeli jak podalismy dokumenty, no kumple podali bo ja mialem tylko instrukcje od sterow tiogi:P fuksem nam sie udalo wymigac od zatrzymania na 24:/ chociaz gdyby nas zatrzymali to nie mial bym reki w gipsie...
przed zawodami na brodnie sie przekonalismy o tym na pradze ok. 24.00 jak policja na nas z palami wyskoczyla...(no troche naszej winy w tym bo zaczelismy spierdalac-jestem niepelnoletni a bylem najebany jak swinia) no w kazdym razie zle sie na nas spojrzeli jak podalismy dokumenty, no kumple podali bo ja mialem tylko instrukcje od sterow tiogi:P fuksem nam sie udalo wymigac od zatrzymania na 24:/ chociaz gdyby nas zatrzymali to nie mial bym reki w gipsie...
-
- Kontakt:
z ch ujem nie kalachem :/ ludzie uspokujcie sie co da wam kosa jak taki dres lep[piej sie nia posluguje i jeszcze ci ja wyrwie z reki i podziurawi :/ albo metalowa palka ... tak samo moze sie skonczyc jak z nozem on zabierze i pobije i bedziesz mial tylko lipe :/
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
kupcie sobie taki gaz, nie wiem jak on sie nazywa ale u mnie sie mówi na niegó"francuz" bo jest francuski, kosztuje jakies 50 zł, jest zelowy i jest najlepszym gazem jaki widziałęm , połozy kazdego na ziemie na ma bata zeby ktos wytrzymał jak mu sie jebnie po mordzie, takie gazy czesto wykożystują jak coś........ skąś...sami sie domyślcie
Fakt z kosa niezabezpiecznie bo miec wlasna kose w brzuchu to lipa
A apropo tego gazu to gdzie go trzymac da sie go jakos bezpiecznie do bika przyczepic bo ja jezdze w dosc ciasnych spodnoach z trudym dostepem do kieszeni a w gornej czesci to tylko podkoszulka zbroja i bluza zjazdowa gdzie kieszeni wogule niema zreszta wydaje mi sie ze jak beda cie kroili to mozesz niezdazyc wyciagnac go z kieszeni bo jak zobacza ze szybko lape wsadzasz to plomba bedzie
Mnie jak kiedys w zakopcu kroili to zapytrali czy niewiem gdzie tu jest jakis sklep otwarty o tej poze jak powiedzialem ze nie to odrazu mi gebe krew z nosa zalala i 200 zreszta te na nocleg poszly sie jeb**
A apropo tego gazu to gdzie go trzymac da sie go jakos bezpiecznie do bika przyczepic bo ja jezdze w dosc ciasnych spodnoach z trudym dostepem do kieszeni a w gornej czesci to tylko podkoszulka zbroja i bluza zjazdowa gdzie kieszeni wogule niema zreszta wydaje mi sie ze jak beda cie kroili to mozesz niezdazyc wyciagnac go z kieszeni bo jak zobacza ze szybko lape wsadzasz to plomba bedzie
Mnie jak kiedys w zakopcu kroili to zapytrali czy niewiem gdzie tu jest jakis sklep otwarty o tej poze jak powiedzialem ze nie to odrazu mi gebe krew z nosa zalala i 200 zreszta te na nocleg poszly sie jeb**
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja