Obręcz, koło... looknij!
-
- Kontakt:
Obręcz, koło... looknij!
Siemka! nie wiem co zrobić, chce sobie kupić cały komplet czyli: obręcz+opony+dętka. Ale mam problem, jak bym kupywał obręcz to musze dokupić szprychy, czy w serwisie mi je założa ? a 2 pytanie to takie jaką obręcz szprychy pisaste opone i dętke sobie kupić ? chce jeździć w streecie ale jak niekiedy sobie pojade na trase Dh to żeby się dętki na korzeniach nie podziurawi ły. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
piasta- da bomb hs-r10
obrecz- double track
szprychy- dt champion, jak masz wiecej kasy to alpine III
detka- nokian dh 2.1-3.0
opona- ogolnie to nie znajdziesz dobrej opony do streetu i dh, jednak lepiej bedzie sie jezdzilo na oponce do dh w streecie, niz na jakims streetowym slicku na dh, dlatego polecam maxxisa high rollera 2.3 tylko z jakies twardej gumy (60tpi) zeby sie tak szybko nie poscierala.
obrecz- double track
szprychy- dt champion, jak masz wiecej kasy to alpine III
detka- nokian dh 2.1-3.0
opona- ogolnie to nie znajdziesz dobrej opony do streetu i dh, jednak lepiej bedzie sie jezdzilo na oponce do dh w streecie, niz na jakims streetowym slicku na dh, dlatego polecam maxxisa high rollera 2.3 tylko z jakies twardej gumy (60tpi) zeby sie tak szybko nie poscierala.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
a powiedz dokladnie ile kasy chcesz przeznaczyc? bo jak kasa sie nie liczy to polecam piasty tylko chris kinga! sam mam na przedzie i z tylu, i dzialaja wyjebiscie, piasty na cale zycie....
opone oczywiscie maxxis holy roller, nie bierz nokiana xxx jezdzilem pol roku, fakt maja fajnie poprowadzony bierznik do konca ale kurde to jest 1100g (24") czyli prawie tyle co dwa holy rollery, a maxxisy w doatku sa bynajmniej dla mnie duzo bardziej elastyczne miekko sie jezdzi, mam te xxx w domu za za nic nie zaloze ich spowrotem!
obrecz to double track, s -type badz sungle track, zalezy ile chcesz by wazylo
na detkach sie nie znam
szprychy to jakies dt swiss'a
opone oczywiscie maxxis holy roller, nie bierz nokiana xxx jezdzilem pol roku, fakt maja fajnie poprowadzony bierznik do konca ale kurde to jest 1100g (24") czyli prawie tyle co dwa holy rollery, a maxxisy w doatku sa bynajmniej dla mnie duzo bardziej elastyczne miekko sie jezdzi, mam te xxx w domu za za nic nie zaloze ich spowrotem!
obrecz to double track, s -type badz sungle track, zalezy ile chcesz by wazylo
na detkach sie nie znam
szprychy to jakies dt swiss'a
http://dynuel.pinkbike.com
www.extreme-shop.com.pl tu masz zajefajne promocje na nowe , cale kola
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czarny_kot potwierdzam dętki zajebiste!
Co do kółek i opon, fajne zestawy i ceny mają teraz na www.ride-zone.pl
Co do kółek i opon, fajne zestawy i ceny mają teraz na www.ride-zone.pl