Bielsko - zawody wapienica DH 28.10.2006
Witam będe na bank zbieram tez ekipe z tychów. btw jak tam jest z dojazdem pogotowia jak by ktos wyjebał bo jeszcze nie wiem być moze moja Dziewczyna pojedzie jako obsługa medyczna (ma ukonczone 2 kursy certyfikowane ratownika medycznego) i nie wiemy co i jak.
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
co do pomocy medyczne to jedyie 112 i czekac na karetke. ja słuze autem a co do dojazdu to przeciez byłes na trasce i widzialęś (200m od traski dojezdza auto dalej pieszo) miło by było zeby był ktoś z pomocy medycznej. Ponieważ są to "zawody" nielegalne dlatego zastrzegłem sobie "KAZDY JEZDZI TYLKO I WYłąCZNIE DLA SIE BIE I NA WłASNA ODPOWIEDZIALNOśC" jednak sluze w 100% pomoca na jaką jestem w stanie z kolegami zapewnić.
Pamietajcie to są zawody na luzie wiec bez przesady z ciśnieniem na wielkie nagrody (nagrody bedą finansowane z wpisowego)
Azdarak wpadaj i startój zapraszamy ponownie do bielska (niezapomnij apteczki którą zawsze masz).
Pamietajcie to są zawody na luzie wiec bez przesady z ciśnieniem na wielkie nagrody (nagrody bedą finansowane z wpisowego)
Azdarak wpadaj i startój zapraszamy ponownie do bielska (niezapomnij apteczki którą zawsze masz).
no własnie bede miał na bank ale jest jeden myk kurde
nie jestem skapcem ani nic z tych rzeczy jak sie ktos powaznie wyjebie to jasne że pomoge na tyle ile bede w stanie ale złożenie tej apteczki wiele mnie kosztowało i kasy i zachodu wiec byłbym wdzieczny gdyby w ramach wpisowego np była kasa na zrobienie apteczki albo zebym dostał jakis zwrot póxniej oki? bo jakby była apteczka taka na czas zawodów to ja albo moja Panna z niej byśmy korzystali bo ja raczej nie bede startował bo nie radze sobie jeszcze na tyle ale jako medyk moge robic kurs skończyłem...
nie jestem skapcem ani nic z tych rzeczy jak sie ktos powaznie wyjebie to jasne że pomoge na tyle ile bede w stanie ale złożenie tej apteczki wiele mnie kosztowało i kasy i zachodu wiec byłbym wdzieczny gdyby w ramach wpisowego np była kasa na zrobienie apteczki albo zebym dostał jakis zwrot póxniej oki? bo jakby była apteczka taka na czas zawodów to ja albo moja Panna z niej byśmy korzystali bo ja raczej nie bede startował bo nie radze sobie jeszcze na tyle ale jako medyk moge robic kurs skończyłem...
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Troche szczegółowsze info:
zapisy beda od 10-11 na mecie trasy....
jezeli bedzie mocno zróznicowana ilośc os w kategori (np 3fule i 10ht) zostanie połaczona w jedna kategorie....
doście na trase to około 150m w strone lasu wyasfaltowaną sciezką. jak skończy sie płot to skrecamy odrazu w lewo (wyjezdzone i duzo sladów rowerów) podchodzimy pod strome podejscie i jesteśmy juz bedzie widać mete....
http://img319.imageshack.us/my.php?image=mapkaug5.jpg
zapisy beda od 10-11 na mecie trasy....
jezeli bedzie mocno zróznicowana ilośc os w kategori (np 3fule i 10ht) zostanie połaczona w jedna kategorie....
doście na trase to około 150m w strone lasu wyasfaltowaną sciezką. jak skończy sie płot to skrecamy odrazu w lewo (wyjezdzone i duzo sladów rowerów) podchodzimy pod strome podejscie i jesteśmy juz bedzie widać mete....
http://img319.imageshack.us/my.php?image=mapkaug5.jpg
fridge to połączenie nie będzie chyba zbyt fortunne ... np biorąc pod uwagę powiększonego roadgapa to nie wiem kto to skoczył na sztywnym, Marcel chyba, a jednak na nim dużo się zyskiwało na przejeździe... no ale cóż :) Fulli myślę trochę będzie...
zobaczymy czy kac pozwoli przyjechać :)
zobaczymy czy kac pozwoli przyjechać :)
co cie nie zabije to wzmocni
No zgadzam sie z Marcelem - gap nie taki straszny (starczy odrobinke mniej instynktu samozachowawczego niz zwykle, bo umiejetnosci nie maja tu nic do rzeczy), nawet dla HT, a powiekszenie wyniklo z zawzietosci strazy lesnej badz drwali ktorzy rozwalili poprzedniego, no i trzeba bylo cos nowego zmontowac... pozatym trasa jest taka ze full ma niewielka przewage nad HT, a w kilku miejscach wrecz HT jest lepsze (jest gdzei przypedalowac) co udowodnil moj przedmowca, ktory byl zaledwie pol sekundy gorszy od najelpszego czasu nas fullu na poprzednich zawodach...
a tak w ogole panowie wstyd! przyjada ludzie z dalekich wlosci a miejscowych braknie! Marcel startuj kurna mania!
a tak w ogole panowie wstyd! przyjada ludzie z dalekich wlosci a miejscowych braknie! Marcel startuj kurna mania!
Brown noise 3<:::::o
-
- Kontakt:
na temat tego się nie wypowiem bo nie skakałem, ale na poprzednim średnio na 3 skoki miałem 1 glebę i zawsze leciałem do tego rowu po lewej. może czas i tego skoczyć:) co do tego, że ht jest lepszy w paru miejscach to się zgadzam, bo traska nie jest jakaś specjalnie usłana kamieniami i jest dość ciasna... :)
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
http://pogoda.onet.pl/1,841,38,miasto.html
jak na razie prognozy są łaskawe i oby tak się utrzymało do soboty.
pozdro
jak na razie prognozy są łaskawe i oby tak się utrzymało do soboty.
pozdro